Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz bir güzelliği yaşadık. Kırşehir Belediyespor Kız Hentbol takımı sayesinde. 
Bu gerçekten benim bir spor adamı olarak özlemini çekiğim bir olaydı. Kırşehir Belediyespor Kız Hentbol takımını çoktandır takip ediyordum. 
Son olarak ta 28 Mayıs’taki maçlarını büyük bir keyifle izledim. Yenmişiz yenilmişiz hiç önemli değildi benim için. Maçın skoru sahada bu keyfi yaşatan kızlarımızdı. 
Çok küçük yaşta çok büyük yetenekler var. Şunu hiç aklımızdan çıkarmayalım spor sadece futbol değil. Bize bunu hatırlatan ve bu oluşuma desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na ve ekibine takımızım hocaları Murat Kılıç ve Mustafa Tuna Hocaya o pırıl pırı hentbolcu kızlarımıza kocaman bir alkış… 
Şu güzel haberi de verelim kızlarımız şu anda tesislerimizde kamp yapıyorlar. Böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi. Helal olsun demekten başka bir şey düşünemiyorum.
Gerçekten helal olsun bu ortamı sağlayanlara. Takımımızın Haziran ayında Ankara’da play-off maçları var. Kırşehir’de düzenlenen turnuvada üçüncü olan takımımız play-off maçlarını oynama hakkı kazandı. 
Futbol takımımızın ardından bize bu heyecanı yaşatan hentbolcu kızlarımıza ve emeği geçenlere tekrar teşekkürler. 
4 Haziran Cuma günü bu işin yükünü taşıyan Ünsal Bektaş kardeşimle Kındam Spor salonunda yapılan antrenmanı izledim. Keyifli bir çalışma idi ancak salonunun zemini çok kaygandı. Sporcular bu nedenle zor anlar yaşadılar. Sakatlık yaşanabilirdi. O zemine acil bir çözüm üretilmeli. 
Bu arada bir tebrikte Salih Hançer kardeşimize. Herkes futbol peşindeyken o da kızlarımızın antrenmanına geldi. Onları takip ediyor, haber yapıyor, ilgileniyor. Bravo. 
Bu kısa sürede bu güzelliği meydana getirenler benim gönlümde zaten şampiyonlar. 
Play of maçlarında sonuç ne olursa olsun şimdiden hepsini kutluyorum başarılar kızlar.