Fırat'ın doğusuna Kahraman ordumuz harekât düzenliyor biz bu harekâtı sonuna kadar destekliyoruz.
ABD bize “Yurtta sus, cihanda sus “diyor. Oysa Gazi Mustafa Kemal ona “Yurtta sulh cihanda sulh” demiş.
İşte Türk ordusu da ateş çemberine dönmüş güneyimize barış getirmek için bu harekâta mecbur kaldı.
Kanı bozuk ABD ve işbirlikçisi ikiyüzlü batı kıçını yırtsın dursun bu harekât olacak ve biz bu hareketten Allah'ın izni ile başarılı olacağız.
Dünyayı deliler yönetiyor adeta… Ama bilmiyorlar ki Türk Ordusu onlardan daha da deli…
Trump’ın ABD’si Suriye’den çekilecekmiş, kalman hataydı zaten.
Kafası bozuk ABD başkanının ne halt yediği belli değil. Sen ne hesap yaparsan yap Allah'ın da bir hesabı var. Bu ordu İslam'ın son ordusu bu ülkeye ve bu orduya kimse galip gelemeyecektir ki bunu en iyi siz bilirsiniz.
Güya aklınca bize orada tuzak kurma peşinde. Bu ülke ne tuzakları kökünden çözdü eminim ki bunun da üstesinden gelecektir.
Yıllardır verdiğimiz mücadelenin sonuna yaklaştık artık, geri adım asla atmamalıyız.
Dışarıdaki düşmanlar yetmiyormuş gibi içimizdeki hainlerin köpekliği de hiç bitmiyor.
Sözüm ona sözde gazeteci bozuntuları her defasında ülkeyi kötüleme merakı içinde olan bu alçakları asla unutmayacağız.
Ülke gitsin bitsin yansın hesapları yapan ABD ve Avrupa köpekliği yapan şerefsizleri unutmayacağız.
Siz bu alçakların bizim askerimizi polisimizi düşündüğünü mü sanıyorsunuz? Asla onlar güçlü bir Türkiye istemiyorlar sorun bu, açık ve net.
Sosyal medya hesabından ibnelerin, travestilerin, lezbiyenlerin vs ahlaksızların paylaşımlarına yer veren destek olan ama söz Mehmetçiğe geldiğinde bir tek paylaşım bile yapamayan ve ülkenin ekmeğini yiyen hainleri de unutmayacağız…
Siz ve evlatlarınız rahat yiyip içsin gezsin diye o kahramanlar 24 saat canla başla mücadele ediyorlar.
Allah korusun bir tek askerimizin kılına zarar gelmesin, gelmez burunları bile kanamasın inşallah. Allah'ım Kahraman Türk ordumuzun yardımcısı olsun.
MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin en başından beri bu harekâta destek verdiğini biliyoruz. Diğer taraftan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Akşener de hükümete destek geldi, “Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu yok edin”diyerek. Sayın Kılıçdaroğlu da Mehmetçiğimiz için duada bulundu.
İşte özlenen beklenen tavır bu olmalıydı, hepsini yürekten alkışlıyorum.
Terör partisi ise “bu bir işgal “dedi. Bence siz işgal ettiğiniz o Meclis sandalyelerini derhal terk edin ve defolup gidin. Kıçınız yiyorsa “işgal” dediğiniz yerde bize karşı savaşın.
Burada “İşgal yapıyor” dediğiniz devletin parasını alıp yemeyin alçaklar…
Bu harekâtın bize ekonomik sıkıntısı olacak mı? Elbette ki olacaktır ama bunda da başarılı olamayacaklar. Her zaman söylüyoruz doların yeri dolar ama kaybedilecek bir tek canın veya toprağın yeri asla dolmaz bu böyle biline.
Ülkemiz içinde bulunduğu bu ateş çemberinden temize çıksın gerekirse bedava çalışırız biz, birileri gibi asalak yaşayamaz, ülkemizi terk edemeyiz. Bu millet asil bir millettir.
Bu milli bir meseledir ve hükumete bu konuda tam destek verilmelidir.
Bunu en çokta Suriyelilerin bu topraklardan çıkıp gitmesini isteyenler desteklemelidir.
Arap ülkelerinin köpekliğini dünya da bilmeyen kalmadı bizim güvencemiz önce Allah'a sonra kahraman Türk askeri ve Türkü Kürdü Çerkezi vs ile birlikteliğimizdir.
Bu yüzden siyasi partilerinde destek verdiği gibi bu bayrak altında yaşayan tüm ferdi ile tek vücut olmak zorundayız. Tıpkı Sakarya’da, Çanakkale’de, Dumlupınar’da Kıbrıs’ta olduğu gibi… Zafer senin olsun ey Kahraman Türk askeri…
Mazlum ve masumlara karşı “Yurtta sulh, cihanda sulh” demeye devam edeceğiz.
Ancak ülkemizi bölüp parçalamaya çalışanlar için asla ve kat-a “Yurtta da susmayacağız cihanda da susmayacağız”.