Koskoca bir sezonu artık geride bırakmak üzereyiz. Son iki maçımıza en yakın rakibimizin 4 Puan önünde başlıyoruz. Çok önemli bir puan farkı bu. Takipçimiz Erokspor’un tüm ayak oyunlarına rağmen artık Pazar günü Bergamaspor’u yendiğimizde şampiyon olacağız.
Bergamaspor artık 3. Lige veda etti prestij maçına çıkacak. Hatırlayacağınız üzere ilk maçta İzmir’de oynana maç 3-3 berabere bitmişti. Ancak futbol da rakiplerimiz boş durmayacak beki de prim tekliflerinde bulunacaklardır.
Normal şartlarda Bergama’yı yener miyiz? Çok rahat yeneriz. Ama bazen şartlar eşit olmaya bilir; mesela geçen hafta Alihan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda o kartı hakem vermemiş olsa biz Pazar’ı Pazar’da yenerdik ve şuan yüzde 99 şampiyon olmuştuk.
Allah korusun buna benzer hatalar inşallah Pazar günü yapacağımız müsabakada olmaz.
Rakibimiz Erokspor’da Play-off şansı bulunan Çatalca ile karşılaşacak onların bu maçı da kolay olmayacak. Hesap kitap yapmadan biz Pazar günü karşılaşacağımız Bergama maçını kazanıp sahamızda bitime 1 hafta kala şampiyonluk turunu atmalıyız.
Bu maçta sadece Alihan kadroda olmayacak diğer oyuncularımız hocamızın şans vermesi halinde saha da yerlerini alacaklar.
Bu önemli maçta taraftarlarımız stadı tamamen dolduracaklardır.
Şehir de bayraklar asıldı şehir adeta yeşil beyaza büründü. 2.Lig artık bir adım mesafede.
Yılmadan korkmadan şerefleri ile mücadele eden Kırşehir Belediye sporumuzun oyuncuları teknik ekip ve yöneticileri son bir maçta galip gelip bu güzel şehre şampiyonluğu hediye edeceklerdir.
Yeri geldi tekmeye kafa uzattılar, yeri geldi ağza alınmayacak küfürler duydular, yeri geldi para alamadılar, yeri geldi zor şartlarda mücadele verdiler ama yılmadan yıkılmadan bu takımı bu seviyeye getirdiler.
Teknik ekipte aynı şekilde maç boyunca deplasmanlar da tüm değerlerine küfür ve kötü tezahüratlar gördüler ama dik duruşlarını hiçbir zaman bozmadılar.
Ligin neredeyse 25 haftasında liderliği hiç bırakmamış kendi sahasında yenilgisi olmayan bu ligin tek takımı konumunda bir takım olduğumuzu da unutmayalım.
Pazar günü bu şehrin şenlik yerine dönmesi sizlerin elinde, haydi bu küçük güzel ve temiz şehri bir kez daha sevindirin.
Bizim sizler ile ilgili en küçük bir endişemiz yok ama yine de başta hakemlere olmak üzere ve başka oynanacak olan diğer olası tüm ayak oyunlara karşı dikkatli olun…
Allah korusun sizi hataya düşürmeye çalışan rakip oyuncularına karşı uyanık olmalısınız. Sonuçta rakibin kaybedeceği hiçbir şey yok.
Haydi, yiğitler güzel futbol ve güzel bir sonuç ile bu takımı şampiyon yapın.
Başta siz kıymetli oyuncular olmak üzere teknik ekip ve yönetime canı gönülden başarılar diliyorum.
Hoş geldin 2. Lig…