Bir kaç gündür sosyal medya da takımımızın hocası ile ilgili haberler çıkmakta.
Dünyanın neresinde görülmüş birkaç maçta puan kaybeden hoca ile yolların ayrıldığı?
Oynadığımız henüz 6.maçın akabinde alınan 8 puanı eleştirenler, “hoca gitsin” diyenler çok olmuş belli ki.
Ancak düz bakmak yerine ligin başından bu yana yaşanılanları dikkatli analiz edecek olur isek bu alınan puanların başarısız olmadığını göreceksiniz.
Şöyle ki; Turgutlu maçında 1 puanı hak etmemize rağmen hakem yüzünden uzatmanın uzatmasında gol yedik, 1 puan kaybettik. Zaten yedekte 2 oyuncumuz ile gitmiştik.
2. maçımız kovid nedeni ile ertelenmişti. 3. maçımızda Kastamonu deplasmanına çıktık ki burada da birçok oyuncumuzdan eksiktik ve 3 puanla döndük.
4.hafta yine bir çok eksiğimiz olmasına karşın 1922 Konya takımını 1-0 yendik ve puanımızı 6’ya çıkarttık.
5.haftada belki de bu ligin ilk 3 takımından biri olarak kesin gözle bakılan Eyüp deplasmanına gittik ve aslında orada da eksikliklerimiz vardı buna rağmen özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının 10 dakikasında üstün olan taraf biz idik bireysel bir hata sonucu maçı kaybettik. 
Son olarak hafta sonu Etimesgut Belediyespor ile karşılaştık ve buradan 1 puan ile ayrıldık.
İlk defa bu maçta tam kadro oynayacağız derken statü gereği 4 oyuncumuzdan (bence 2’si 11’de kesin oynardı) yoksun çıktık. 
Takdir edersiniz ki bu maça kadar takımın neredeyse tamamı kovitten çıkmış ve düzelmesi zaman alacağı futboldan anlayan her kesim için doğal karşılanacak bir durum olsa gerek.
Etimesgut maçını her şeye rağmen kazanmalı mıydık elbette ki kazanmalıydık. Ama bu tür sonuçlar futbolun içinde var olacakta…
Süreç çok uzun henüz oynanmış 32 maç var.
Bu maçlarda iyi sonuçlar alacağımızdan kimse endişe ermesin. 
Kovid nedeni ile çok sıkıntı yasadık kendi mevkisin de oynaması gerekirken diğer mevkilerde eksik olmamız nedeni ile orada oynayan oyuncularımızın burada hata yapmaları ve gerekeni yapamamaları gayet normal.
Yeni kurulmuş bir takımız ve gelecek adına çok güzel şeyler olacağına inancımız tamdır.
Geçen yıl oyuncularımızın yaş ortalaması 28.5 iken bu yıl 24.8. Genç ve dinamik bir takımız.
Kimse endişe etmesin bu takım bu ligin en iyi takımlarından biri olacak ve hak ettiği sıralara kısa sürede gelecek.
Mesela Üstün’ün direkten dönen topu gol olsa veya Alaattinoğlu ceza sahası içerinde kaçırdığı top gol olsa şuan sıralamada 4 veya 5. sıralarda olacak ve yönetim, takım ve oyuncular hakkında belki de kimse olumsuz görüş beyan etmeyecekti.
Takımımız her geçen maç üzerine koyarak yol alacak bunu asla unutmayın.
Taraftarlarımız ve Kırşehirspor sevdalılarına takımlarına ve bu takımın oyuncularına güvenmelerini istiyorum.
Emin olun kaybettiğimiz bu puanlardan dolayı oyuncular teknik heyet ve yönetim çok daha üzgün.Ama bu kayıpların telafi edilmeyeceği anlamına asla gelmez.
Bizim kurduğumuz takımın bütçesinin 2, 3 hatta 4 katına kurulan takımlarla mücadele ediyoruz ve onları sıralamada geçeceğiz.
Bu haftalarda yoğun maç trafiğindeyiz ve 3-4 günde bir maç yapacağız. Bu süreci iyi atlatan takımlar başarılı olacaktır. Eğer ki bir başarı bekleniyorsa ki bekleniyor bu sadece yönetimin, teknik ekibin ve oyuncuların tek başına yapacağı işler değil. Kesinlikle siz değerli taraftarlarımız olmazsa olmazımızsınız bu yüzden bu genç ve duygusal çocukları her zaman destekleyin bakın o zaman başarı nasıl geliyor.
İnşallah yakın zamanda bu kovid hastalığından da kurtulur oyuncularımızda hocalarımızda taraftarlarımızla bütünleşir.
28 Ekim’de oynayacağımız Kırklareli maçında takımıza gönülden başarılar diliyor puan ya da puanlarla dönmesini ümit ediyorum.