AK PARTİ Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarının Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Seher Ünsal, Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ile Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan, Kırşehir MÜSİAD Başkanı Ömer Ali Öz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Erol Doğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı ziyarette ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Meclis Üyeleri ile görüştü. Ziyarette Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişi yapıldı ve gündeme dair konular görüşüldü.
Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve parti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.
Ardından Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Bahamettin Öztürk ve Yönetimine iade-i ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu üyeleri Kırşehir’in sorunları ve özellikleri pandemiden dolayı büyük sıkıntı içine giren esnaf ve sanatkarların sorunları ele alındı.
KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Seher Ünsal’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ahi esnafının koronavirüs salgınından çok etkilendiğini, iş yapamaz hale geldiğini belirterek, “Dünyayı ve ülkemizi derinden sarsan koronavirüsün biran önce ortadan kalkmasını bekliyoruz. Bu virüs herkesi olumsuz yönde etkiledi. Kırşehir’deki esnaf ve sanatkarımız da iş yapamaz hale geldiği için ayakta durma mücadelesi veriyor. İnşallah bu virüs en kısa sürede bertaraf edilir, insanlar da normal yaşantısına döner” dedi.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kırşehir Ticaret Borsası’na giderek Başkan Neşet Yavuz ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Bakan Ünsal, Borsa Başkanı Neşet Yavuz’dan Borsa’nın faaliyetleri, üyelerinin sorunları ve talepleri hakkında bilgiler aldı.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine Kırşehir’de yaptığı çalışmalar ile ilimiz ekonomisine önemli ekonomik katkılar sunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan’la devam etti.
Başkan Bülent Ozan, üyelerinin sorunları ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri ardından Kırşehir MÜSİAD Başkanlığına seçilen Yönetim kurulu üyesi Ömer Ali Öz’e yeni görevinde başarılılar diledi. 
Yurdumuzu korumak için canını hiçe sayan gazilerin bir çatı altında toplandığı ve geçtiğimiz günlerde yaptığı genel kurulla Muharip Gaziler Derneğini Başkanı Kemal Parlak ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri yine şehadet şerbeti içen Mehmetçiklerimizin emaneti olan ve geçen hafta yapılan genel kurulla Şehit Aileleri Derneği’nde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan’a ve yönetimine hayırlı olmasını dileğinde bulundular. 
AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kırşehir’in önde gelen tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Seher Ünsal, STK Başkanları ile sürekli diyalog içinde olacaklarını belirterek, “Kırşehirimizin gelişip kalkınması için bütün çabayı gösteren sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek onların kıymetli görüşlerini dinledik. Sorunlarını ve isteklerini not ettik. İnşallah ilimizin tüm sorunlarının çözümü için birlikte çalışacağız. Önümüzdeki süreçte tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte sorunlarımızın çözümü ve takibi için gerek bakanlıklar nezdinde, gerekse ilgili kuruluşlarla temasa geçeceğiz. Kırşehir’deki tüm sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman ve sürekli olarak diyalog ve birlik içinde olacağız. İnşallah el birliği ile Kırşehirimizin sorunlarının çözümüne katkı sunacağız” diye konuştu. (HABER:BEYHAN BALLI)