Kırşehirliler Vakfı Kırşehir Şubesi Başkanı Adnan Göçmen, Ankara’daki ve ilimizdeki Neşet Ertaş sevenlerini etkinliğe davet etti

Neşet Ertaş 10. Ölüm yıldönümünde Ankara’da da anılacak

25 Eylül 2012 günü kaybettiğimiz Büyük üstat, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Pazar günü Ankara’da da bir programla anılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kırşehirliler Vakfı’nın ortaklaşa düzenleyeceği bir anma programıyla ilgili bir açıklama yapan Kırşehirliler Vakfı Kırşehir Şubesi Başkanı Adnan Göçmen, “Geçtiğimiz günlerde Kırşehirliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Tekay ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek Neşet Ertaş 10.Yıl Anma etkinliklerini birlikte düzenleme kararı almışlardı. Bu çerçevede hazırlanan anma programı Pazar günü Ankara Ulus’taki Atatürk Kapalı Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak. Gece’de ünlü sanatçılardan Kıraç ve Emel Taşçıoğlu ile Kırşehir Belediyesi Abdallar Müzik Topluluğu sanatçıları birer konser verecekler. Neşet Ertaş üstadımızı anma töreninde Kırşehir ve Ankara’daki bütün hemşehrilerimizi, Neşet Baba’yı sevenleri etkinliğimize davet ediyoruz” (HABER: CEMRE BAYRAM)