Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi ve Milas Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Neşet Ertaş’ı anma programı 1 Eylül Perşembe günü Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi Başkanı Hüsnü Tevşi ile Başkan Yardımcısı olan ve halen Milas Belediyesi’nde çalışan hemşehrimiz Hüseyin Doğan, programla ilgili gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e bir açıklama yaptılar.

Muğla Milas’ta düzenleyecekleri Neşet Ertaş Anma programına bütün Kırşehir halkını davet eden Hüsnü Tevşi ve Hüseyin Doğan, “Büyük Halk Ozanı, Bozkırın Tezenesi, gönül insanı, Neşet Ertaş’ı ölüm yıldönümünde Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Şahin’in katılımıyla saygı ve özlemle anacağız. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz konserde büyük üstadımızı unutmadığımızı bir kez daha göstereceğiz. 1 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Milas Amfi Tiyatro gerçekleştirecek konserli programımıza bütün Kırşehirli hemşehrilerimizi de aramızda görmek isteriz” dediler.

Hemşehrimiz Hüseyin Doğan, daha önce de kişisel çaba ve girişimleri sonucu Milas Belediyesi’ne ilçede yapılan bir parka Neşet Ertaş ismini vererek ölümsüzleştirmişti. (HABER: BEYHAN BALLI)