Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Ünlü:

“Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Kırşehir Kasaplar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hasan Ünlü, Kırşehir halkının ve üyelerinin bayramını kutladı.

Et fiyatlarının artması, şeker başta olmak üzere tüm gıda ürünlerine gelen zamların kasap, lokantacı, pastacı ve tatlıcı üyelerinin işlerinin düşmesine neden olduğunu belirten Başkan Hasan Ünlü, “Bu ramazan yoksul halkımız için çok zor geçtiğini biliyoruz. Halkımızın alım gücünün düşmesi nedeniyle esnafımızda beklediği satışı yapamadı. Artan maliyetler her sektörü olumsuz önde etkiledi. İnşallah bu maliyetler düşer, halkımızın alım gücü artar ve ekonomimizde dengeler oturur” dedi.

Başkan Ünlü, gazetemize yaptığı açıklamada, bütün Kırşehir halkının, üyelerinin ve tüm esnafların Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 Bir Bayram sevincini daha yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Hasan Ünlü, “Bayramlar milletçe; sevgi, saygı ve hoşgörünün yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı günlerdir. Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve parlak bir geleceği birlikte karşılama arzusunun tazelendiği manevi bir iklim sunar. Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günün gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Bu duygular içerisinde tüm hemşehrilerimin, meslektaşlarımın ve tüm üyelerimin toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi arttıran mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde daha nice bayramlar diliyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)