En nihayetinde Kırşehir CHP kadroları tepeden tırnağa bir değişim ve dönüşüme gitti.
Sanırım öyle bir kazanacaklar ki, herkes kazanacak.
İl Başkanı Baran Genç, İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan başta olmak üzere, bütün CHP kadroları, İYİ Parti'nin de durmaksızın ilerleyen kadroları karınca gibi çalışmaktalar.
Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu'nun ortaya koyduğu, Kırşehir için iş, aş, yaşanabilir Kırşehir ısrarı, mağdurların ve mazlumların yüzünü güldürüyor.
Gözlemlerimi siz değerli okurlara aktarmak istediğimde, evvela CHP'nin çığ gibi büyüyen halkın sevgi yumağına karşı, CHP'de zaman yönetimlerde bulunmuş, zaman zaman disiplin kurulu başkanlığı yapmış Zafer Atabey'in, salt kendisinin İl Genel Meclisi üyesi olabilme pahasına, kendisi planlayarak, ya da birileri tarafından kurularak yerel bir televizyon kanalına çıkıp, CHP yöneticileri tarafından darp edildiği iddiası, yalandan ve çıkarlarını üstün tutmasından öte bir şey değildir.
Bu yüzden, önü alınmaz bir başarıya doğru yürüyen CHP politikalarına çamur siyasetiyle karşılık vermeye kalkan basın emekçilerini, kültürsüz politikacıları müebbet utanca mahkum ediyorum.
Anadolu'nun hangi noktasında bir CHP belediye gördüyseniz orada zenginlik vardır.
Eskişehir'de, İzmir'de, İstanbul Kadıköy'de, Beylikdüzü'nde, Adana Çukurova'da,
hepsinde; ekonomik, sosyal, kültürel bir zenginlik ve yaşam alanı vardır. Bu yıllardır sosyal belediyecilik anlayışını bırakmamış CHP politikaları yaşama geçirilmiştir.
Mesela; İzmir CHP Belediyeciliği koca şehirde; şehrin bir ucundan bir başka ucuna tramvay yapar; trafik akar, insanlar yürür, hayat sanki hiç bir şey olmamışçasına devam eder.
Kırşehir'de ise; geçtiğimiz dönemlerde şehri yerinde söktüler, trafik felç, yollar tarumar, toz toprak, izdiham, kargaşa, düşen yaralanan, trafikten ceza üstüne ceza yiyen derken birden portakal rengi otobüsler belirdi tüm sokaklarda. Oysa insan hayatta,
yalnız acılarını ve çilelerini unutmazmış. Onca milli servet heba olmadı mı, hepimizin taşıtları hurdaya çıkmadı mı?
Yazarken hiç bir zaman taraf tutmadım. Yazılarımda hep tarafsız bir şekilde gündemi kaleme aldım.
Geçmişi unutturmadan geleceği hatırlatmayı bu şehrin öz evladı her zaman bir borç bilirim.
Kırşehir'in taşa, binaya, beton yığınlarına ihtiyacı yok, Kırşehir'in işe, aşa, ekmeğe, insanca yaşama ihtiyacı var.
Ola ki, bir CHP Belediyeciliği hasıl olur, sanmayın ki onca belediye borcunun altında ezilirler, sanmayın ki, yolcu taşıyan otobüsler ellerinizden kayar gider, yatırımlar, girişim ve gelişimler tıkanır.
Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz, CHP'nin derman belediyeciliği okuduğum, gördüğüm, bildiğim o ki; CHP'nin önce insan ilkesi, çalışkan ve dürüst siyaset politikası
ile her dağı aşılır. Kırşehir rahat bir nefes alır.
Yazımı bitirmeden, Kırşehir yetkililerini şehitlerimizi saygıya davet ediyorum.
Kırşehir Şehitlik Anıtı ve mezarlığının atıl, harabe, dökük ve bakımsız bir vaziyette bırakılması utanç vericidir.
Anıt taşları dökülmeye başlamış anıt nerdeyse yıkılacak duruma gelmiştir.
Tüm mezarlık aydınlatmaları sönük; bakım ve tadilat arz etmektedir. Ve şehitler anıtının ivedi bir biçimde peyzaj düzenlemesine ihtiyaç vardır.
Geçenlerde uğradım, şehitlerimiz cennetin ve Allah'ın en onurlu misafirleri, bu dünyada kabirlerinin cennetten öte, atıl bir vaziyette bırakılması niye?