Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 10’uncu hafta maçında hafta sonunda Kırşehir Belediyespor sahasında Sakaryaspor’a 1-0 yenilerek zirve yarışında büyük yara alırken, konuk ekibin yöneticileri Kırşehirli ünlü saz ve söz ustası rahmetli Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret ederek dua okudular.
Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynanan maçta Sakaryaspor Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır ve Yöneticiler başkan Cevat Ekşi'nin almış olduğu olağanüstü kongre kararını kabul etmeyerek Kırşehir deplasmanına gittiler. Kırşehir deplasmanında Sakaryaspor'u yalnız bırakmayan Bahadır ve Yöneticiler, takımla ilgilenerek alınan galibiyetin mimarı oldular.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, ilk yarısı golsüz sona eren maçın ardından 2 Nolu Yan Saha’da Sakaryaspor kafilesiyle birlikte uzun süre sohbet ettiler. İkinci yarıda protokolde Vali Akın’ın yakınına oturan Sakaryaspor yöneticileri, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Kırşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerine ve taraftarlarına teşekkür ettiler.
Sakaryaspor Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır, maç sonunda Vali İbrahim Akın ve İl Emniyet Müdürü Murat Türesin'e teşekkür etti.
SAKARYA SPOR YÖNETİMİ NEŞET ERTAŞ'IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ...
Sakaryaspor yöneticileri Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt ile yeşil-beyazlı bir grup taraftarın da bulunduğu bir grupla birlikte maç öncesi 2012 yılında aramızdan ayrılan “Bozkırın tezenesi” Neşet Ertaş'ın Bağbaşı Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret ederek dua okudular. (HABER: SALİH GÜNER)