TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor'un 1-0'lık galibiyeti ile biten 1922 Konyaspor maçı öncesi her iki takımın taraftarları Konya'da bir araya geldi.
Konya Selçuk Üniversitesi'nde oynanan 1922 Konyaspor, Kırşehir Belediyespor maçı öncesi Nalçacı Taraftar grubu üyelerinden Konya Selçuk Ün. Spor Bilimleri Fakültesi Doçent Recep Güven, Konya Selçuk Ün. Spor Bilimleri Fakültesi Doçent Recep Güven, Rızvan Konca ile Oğuzhan Aydoğdu, Kırşehir'den maça gelen Amigo Halil Kurt başta olmak üzere Çınar Kırşehir Gazetesi Spor Muhabiri Salih Hançer, Demokrat Parti Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek ve yeşil-beyazlı taraftarlardan Sefa Üzümcü'yü ağırladı.
Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim Neşet Ertaş taraftar grubu Tribün lideri Halil Kurt, "Konyaspor bizim hem dostumuz hem de renktaşımız. İnşallah Konyaspor hak ettiği yerlere ulaşır" diye konuştu.
Konya Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Doçent Recep Güven ise, "Ozanlar Diyarı Şirin Kırşehir'in değerli dostlarını Konya'mızda ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. İlimizin bir alt Ligi'nde mücadele eden 1922 Konyaspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak maç öncesi bir araya geldik. Sporun dostluk kardeşlik ve barış olduğunu herkese bugün net bir şekilde gösterdik. İnşallah bu dostluğumuz ömür boyu devam eder" dedi.
(Haber: Salih GÜNER)