TFF 2. Lig, kırmızı Grup’ta mücadele eden, son haftalarda hem oynadığı futbol hemde aldığı skorlarla zirveye doğru tırmanan ve son lig maçında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibi Pendikspor’u 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Kırşehir Belediyespor’u bu haftadan itibaren yine bir birinden zorlu maçlar bekliyor.
Yeşil-beyazlılar, 19-30 Aralık tarihleri arasında 3’ü deplasmanda 4 maç oynayacak.
2’nci Lig Kırmızı grupta 15’inci haftayı 4’üncü sırada geride bırakan Kırşehir Belediyespor, ilk yarı sonuna kadar oynayacağı 5 maçtan minimum 11 puan hesap ediyor. Yeşil-beyazlılar bu rakamları tutturduğu takdirde ilk yarıyı hedeflediği 36 puan barajında tamamlayacak. Fakat temsilcimizin 5 maçlık periyotta oynayacağı maçlar hiç kolay değil.
Özellikle 19 ila 30 Aralık tarihleri arasına denk gelen ve 3’ü deplasmanda oynanacak 4 maç, Yeşil-beyazlı takıma tempolu, yorucu ve bir o kadar hareketli günler yaşatacak. 11 güne sığdırılacak bu maçlarla zorlu maç haftalarına girecek Kırşehir ekibi, hem fizik-kondisyon, hem mental, hem de taktik yönden kendisini peş peşe oynayacağı bu maçlara hazırlıyor.
Erteleme maçı olan Pazarspor’la başlayacak 11 günlük yolculuk, Elazığ ve Kırşehir ile devam edip Antalya’da sona erecek. Normalde 9’uncu haftada oynanması gereken fakat covid-19 nedeniyle ertelenerek 19 Aralık Cumartesi gününe konulan Pazarspor maçı üzerine sıkışan maç takvimi, Kırşehir Belediyespor’un hesaplarında değişikliğe neden oldu. Normal lig fikstürüne göre rakipler hafta sonunu maç yapmadan geçirirken, temsilcimiz erteleme sınavı verecek. Dolayısıyla bu maçla birlikte yeşil-beyazlı takım 11 günde 4 maç oynamış olacak.
Kırşehir Belediyespor’un yoğun maç trafiği Cumartesi günü Rize’de başlayacak. Deplasman maçı için Perşembe günü yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Cumartesi 13.00’te oynayacağı maçın ardından 23 Aralık Çarşamba gün ki Elazığspor deplasmanı için direkt Elazığ’a geçecek. Ligin güçlü ekiplerinden Elazığ ile hafta arası mücadelesini tamamlayıp Kırşehir’e dönecek olan Kırşehir Belediyespor, 26 Aralık Cumartesi günü sahasında Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bu maçı takip eden haftada 30 Aralık Çarşamba günü Antalya’da Serik Belediyespor’a konuk olup 4 maçlık zorlu etabı tamamlamış olacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz ligin son maçını evinde Kardemir Karabükspor’la oynayarak tamamlayacak.  (HABER: SALİH GÜNER)