TRANSFER çalışmalarını sessiz bir şekilde yürüten Yeşil Kırşehirspor, golcü Ufuk Koç’la prensipte anlaşmaya vardı.
Birçok takımda şampiyonluk ve gol krallığı sevinci yaşayan başarılı futbolcu, Kırşehirspor’un son yıllarda gol yolları sıkıntısını azaltacağına benziyor.
Geçtiğimiz yıl Bartınspor’da forma giyen Ufuk’u antrenör Bekir Barış Cihan’ın bu sezon mutlaka kadroda düşündüğü, Ufuk’la yakından ilgilendiği ve özel olarak yaptığı konuşmada kendisine olan güveninden bahsettiği gelen haberler arasında…
UFUK KOÇ KİMDİR?
15 Mayıs 1989 yılında Ankara Keçiören’de dünyaya gelen başarılı futbolcu futbola ise 2002 yılında o dönem Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde başladı.
5 yıl boyunca alt yapıda sarı-lacivertli formayı terleten başkentli futbolcu 27 Şubat 2007 tarihinde ise bir diğer başkent ekibi Çankaya Gençlikspor’ transfer oldu.
Çankaya Gençlikspor’da 4 yıl kalan Ufuk Koç, 29 Eylül 2009 yılında Bolu Geredespor’a transfer oldu. Geredespor’un ardından sırasıyla Kozlu Belediyespor, Beyköy Belediyespor, Sincan Belediyespor, MKE Kırıkkalespor, Yeni Altındağ Belediyespor, Çorluspor, MKE Kırıkkalespor ve Bartınspor’da 1’er yıl forma giydi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verilerine göre Ufuk Koç, Türkiye kupasında 1 maçta forma giyerken, Bölgesel Amatör Ligi’nde ise 125 maçta 40 gol atma başarısı gösterdi.
(HABER MERKEZİ)