Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Sportif Yarışmalarda başarılı olan sporculara ve okullara törenle ödülleri dağıtıldı.
2015/2016 Eğitim Öğretim yılı Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve liseler arası 1.Dönem Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları ile 2. Dönem Futbol Turnuvaları'nda dereceye giren okul ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Törene Çiçekdağı Emniyet Amiri Muhtalip Esen, Çiçekdağı Müftüsü Bünyamin Turgut, Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Nüfus Müdürü Vekili Zeki Can, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atila Yılmaz ile okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan törende yaptığı konuşmada, “2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Çiçekdağı'ndaki sportif faaliyetler ile ilgili eğitim öğretimin başında yaptığımız toplantıda bir eylem planı hazırladık. Bu eylem planımıza göre 1. Dönem Ortaokul ve Liselerarasında Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası yapılması, 2. Dönemde ise liseler arası hem erkekler, hem de kızlar arası futbol, ortaokullar arası futbol müsabakası yapılmasını kararlaştırdık. Bu gün yapılan bu tüm faaliyetlerin ödül törenini yapacağız. Yapılan bu spor yarışmalarında dereceye giren okullara kupa ve 100 civarında öğrenciye madalya ödülleri vereceğiz. Bu hizmetlerde emeği geçen başta Şube Müdürü Atila Yılmaz'a, tüm Beden Eğitimi Öğretmenleri'ne, okul müdürlerine ve öğrencilere şükranlarımı sunuyorum ve yürekten kutluyorum” dedi.
Dereceye giren okullar:
ORTAOKUL KIZLAR VOLEYBOL: 1. Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu, 2. Acı Ortaokulu, 3. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu.
ORTAOKULERKEKLER VOLEYBOL: 1. Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu, 2. Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu, 3. Acı Ortaokulu.
ORTAOKULERKEKLERFUTBOL:1. Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu, 2. Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu, 3. Acı Ortaokulu.
LİSELER ERKEKLER FUTBOL: 1. Çiçekdağı METEM, 2.Çiçekdağı Anadolu Lisesi.
LİSELER KIZLAR FUTBOL: 1. Çiçekdağı METEM, 2.Çiçekdağı Anadolu Lisesi.
ORTAOKULLARMASA TENİSİ ERKEKLER:1. Mustafa Ufuk Savran (Ş.Ö.B.T. Ortaokulu), 2. İbrahim İNCİ (Cumhuriyet Ortaokulu), 3. Ömer Faruk BURA (Ş.Ö.B.T. Ortaokulu.)
MASA TENİSİ KIZLAR: 1. Rümeysa Çelebi (Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu), 2. Semanur Sahip (Ş.Ö.B.T. Ortaokulu), 3. Fadime Kozan (Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu)
(Haber-Fotoğraflar: Spor Servisi)