31 Mart seçimlerinde CHP’den Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığını üçüncü kez kazanan Fethi Yaşar’a CHP’li iki Kırşehirli hemşehrimiz de destek veriyor.
26 yıldır Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Doğalgaz’da çalışan ve ön seçimlerde büyük oy oranıyla listeye giren Mucur Karacalı köyünden olan hemşehrimiz Serdar Dönmez ile Ankara Yenimahalle’de uzun yıllardır beyaz eşya bayiliği yapan Tosunburnu köyünden hemşehrimiz Bekir Kangal 31 Mart seçimlerinde CHP’den Yenimahalle Belediye Meclisi üyeliğine seçildiler.
Ankara’daki yüzbinlerce Kırşehirli hemşehrimizin oylarıyla CHP’den Yenimahalle Belediye Meclisi üyeliğine seçilen hemşehrilerimiz Serdar Dönmez ile Bekir Kangal, Yenimahalle başta olmak üzere Ankara’daki tüm Kırşehirli hemşehrilerimizin tebrik ziyaretleriyle karşılaşıyor.
Serdar Dönmez ile Bekir Kangal, “Biz yıllardır Ankara’daki tüm hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içinde oluyor, onların iyi gününde, kötü gününde hep birlikte oluyoruz. 31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimiz oylarıyla bizleri bu göreve getirdiler. Şimdi Yenimahalle Belediye Meclisi üyesi olarak onların her türlü istek ve taleplerini karşılamaya, sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Her gün onlarca hemşehrimizin bizleri ziyarete gelerek onurlandırmaları bizlere güç ve destek veriyor” dediler.
Öte yandan geçtiğimiz hafta Ankara’da faaliyet gösteren KIR-DER (Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği) Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak keşke bu ziyarette CHP’li Yenimahalle Belediye Meclisi Üyesi Serdar Dönmez ve Bekir Kangal ile AK Parti’li Mustafa Ali Şişman’ın da bulunması Kırşehirlilerin birlik ve beraberliği açısından oldukça yararlı olacağı inancında olduğumuzu belirtirken, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ziyaretinde kendilerinin bulunmamasını değerlendiren Serdar Dönmez ile Bekir Kangal, KIR-DER yöneticileriyle her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını, ziyaret programına katılamamalarının altında her hangi bir ard niyet aranmaması gerektiğini ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)