Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın talep ve beklentilerini dinliyor

“Yeni dönemde de halkımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz”

Bahçeci: “Koltuğa oturan değil ,hep halkın içerisinde bir başkan olduk”

10 yıllık hizmet dönemini dolu dolu geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Halkımızın arasına göğsümüzü gere gere çıkıyoruz” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim çalışması kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelerek çalışmalarını ve Kırşehir’e yapılacak 41 vizyon projelerini paylaşarak gönüller yapmaya devam ediyor.
Müftülük civarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hizmetlerini ve yeni dönemde yapılacak 41 vizyon projelerini anlatan Bahçeci, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.
10 yıllık hizmet dönemini dolu dolu geçirdiklerini belirten Başkan Bahçeci, “Halkımızın arasına göğsümüzü gere gere çıkacağımız, alnımız ak pak bir şekilde gezebileceğimiz bir tabloyu görüyoruz. Halkımızın destekleri, sabırları, duaları arkamızda olmasaydı, ekibimizle birlik beraberliğimizi tesis edemeseydik biz bu hizmetlerin hiç birisini yapamazdık. Hizmet birlik ve beraberlik sayesinde olur” dedi.
“KOLTUĞA OTURAN DEĞİL, HEP HALKIN İÇERİSİNDE BİR BAŞKAN OLDUK”
Başkan Bahçeci şöyle devam etti:
"10 yılda verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Şimdi yeni projelerle tekrar sizlere hizmet etmek istiyoruz. Yeni ve daha güzel çalışmalarla halkımızın önüne çıkacağız. İlimizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel Kırşehir’imizi daha da güzelleştirmek, Kırşehir’de hizmetleri çoğaltmaya bir dönem daha talip olduk. On yıla sadece yol, bina ve parklar yapmadık, gönülleri yaptık, vatandaşlarımızın içinden hiç kopmadık. Seçimden seçime değil on yılda belirli aralıklarla hep vatandaşımızın içinde olduk. Koltuk ta oturan bir başkan değil hep sahada olan bir Başkan olduk. Kırşehir’de yeni dönemde 41 vizyon projelerimizle vizyonunu devam ettireceğiz. Kırşehir’i Türkiye’nin en gözde ili haline getireceğiz. Sizin için çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha yaşanılır bir Kırşehir yaratacağız. Amacımız gönül belediyeciliği ekseninde Kırşehir’e hizmete devam etmektir. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun bilinci ile çalışmalarımızı ortak akıl ile yürüteceğiz. Yaşadığımız bu şehre olan borcumuzu ödemek için çalışmak zorundayız. Ancak iyi çalışma, düzgün çalışma ekiple olur, insanlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurumlarıyla istişare ederek olur.
“Anadolu’nun Parlayan Yıldızı olarak anılan Kırşehir, çok mukaddes bir kent. Böyle bir şehirde belediye başkanı olmak elbette bir insanın, bir faninin hayatta rastlayabileceği en büyük onurdur. Bizimde bu onuru layıkıyla yerine getireceğimize inancımız tamdır.”
Başkan Bahçeci, “Amacımız gönül belediyeciliği ekseninde Kırşehir’e hizmete devam etmektir. Arkadaşlarımızla birlikte inşallah gayret edeceğiz. Bu konuda en büyük yardımcımız da halkımızdır” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)