Başbakan Yıldırım ve bakanlar çiftin düğününe katıldı

 Vali Şentürk’ün hakim kızı dünyaevine girdi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ürı kızı Şeyma Şentürk, Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy ile dünya evine girdi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün hakim kızı  Şeyma Şentürk ile Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy Cumartesi akşam Ankara'da yapılan nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikahı Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleşti. Çiftin nikâh şahitliğini Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanı Lütft Elvan ve Danıştay Başkanı Zerrin Güngör yaptı.

Yoğun katılımın olduğu nikah törenine Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, AK Parti Teşkilat başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, başta olmak üzere çok sayıda eski ve yeni milletvekili, vali, üst düzey bürokratlar, yakınları, Kırşehir Ordu ve Mersin’den davetliler katıldı.

Vali Necati Şentürk’ün hakim kızı Şeyma’nın geçtiğimiz Mayıs ayında Ankara’da yapılması planlanan düğünü hısımı emekli polis memuru Mustafa Özsoy’un düğün hazırlıkları için gittiği Ordu Aybastı’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine ertelenmişti.

 “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Şentürk ve Özsoy ailelerini kutlar, Şeyma-Refik Özsoy çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)