Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Ülkemize çağ atlatan AK Parti’mizin 21. kuruluş yıldönümü kutlu olsun”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, partilerinin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti’nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, ‘milleti yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde güçlenerek yoluna devam eden bir siyasi hareket olduğunu belirten AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

“14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan AK Parti’mizin 21. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. ‘BİR OLDUK 21 OLDUK’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, ilk günkü aşk ve ilk günkü heyecanla durmadan yolumuza devam ediyoruz.

“AK Parti; Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, ‘milleti yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde güçlenerek yoluna devam eden bir siyasi harekettir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda büyüyen ve güçlenen büyük Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu kutlu yürüyüşte, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette irtihal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum.

“Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar bizlerle omuz omuza vererek çalışan, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ diye emek sarf eden başta kurucularımız olmak üzere, sandık müşahitlerimiz, okul bina sorumlularımız, seçimlerde köy köy ev ev gezen dava arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, gençlerimiz kadınlarımız, partimiz üyesi olmasa da gönüllü olarak destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Partimizin 21. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)