KIRŞEHİR’DE 6 Ocak 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımı ile yapılan 6. Olağan genel kurulda AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’na seçilen Muzaffer Aslan, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Kırşehirlileri makamında ağırlıyor.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı tarafından da Muzaffer Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Kenan Yanık ve Mustafa Bulut ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seher Ünsal’ın katıldığı ziyarette, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan’a görevinde başarılar dilendi.
Ziyarette, TSO heyeti ile İl Başkanı Muzaffer Aslan arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü operasyonu ile Kırşehir’in sorunları ve yapılması gerekenlere ilişkin konular görüşüldü.
BU ARADA 6. Olağan İl Kongresi’nde Muzaffer Aslan’ın başkanlığındaki AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
“Abdullah Çavuşmirza, Ali Demir, Ali Eraslan, Ali Okçu, Bayram Sarı, Bekir Bezirganoğlu, Bekir Uğurcalı, Berat Bıçakçı, Birkan Orkun Öztürk, Cemal Yönlü, Cenk Dulkadiroğlu, Cuma Türkyılmaz, Demet Karakoç Akar, Erkan İşeri, Fatma Ünal, Gülten Göçer, Hüseyin Dalgalı, Kenan Yağmur, Mehmet İlhan, Merve Köktürk, Murat Gök, Murat Seyitgazioğlu, Mustafa Akgül, Mustafa Çelik, Nadir Yağmur, Nazife Karakoyunlu, Nazife Yurteri, Serhat Duran, Vehbi Solak, Kayhan Kurt, Temel Alpaslan, Emre Eren, İrfan Maraş, Zeki Çil, Deniz Gök, İbrahim Akkoç, Hüsnü Korkmaz, Salih Bircan, Yaşar Savaş.”
AK Parti’nin Kırşehir’deki kongre delegeleri ise Muzaffer Aslan, Yaşar Bahçeci, Meryem Düğer ve Mehmet Akkuş olurken, Barboros Dulkadiroğlu ile Bilgehan Altaş da yedek delege olarak belirlenmişti.
(HABER: Gülnaz CEYLAN)