Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanı Şevket Göçmen:

“Siyasetçiler siyasi rant, millet hizmet derdinde”

Bir süre önce kurulan Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanı Şevket Göçmen, kar yağışının devam ettiği Kırşehir’de halkın hizmet beklerken, siyasetçilerin siyasi rant peşinde olduklarını dile getirdi.

Milli Yol Partisi MKYK Üyesi, Kurucular Kurulu Üyesi ve Kırşehir Milli Yol Partisi İl Başkanı olan Şevket Göçmen. Yazılı bir açıklama yaparak Kırşehir’de karla birlikte oluşan olumsuzluklara tepki gösterdi.

Şevket Göçmen, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Son günlerde yaşanılan aşırı soğukların olduğu ve çetin geçen bir kışı Kırşehir’de de yaşıyor ve hissediyoruz. Özellikle kış mevsiminde son yıllarında en yoğun yaşandığı kar ve soğuktan buzlanma riski ile şehrimizde karşı karşıya kalmıştır. İlimizin yönetim kademelerinde bulunanlar gerek yerel yönetim gerekse iktidarın yönetici ve kurmayları ülkenin bu kadar sıkıntısı varken, millet için baş başa vererek oluşacak bir sorunu çözüm önerileriyle sıkıntının giderilmesi noktasında istişare yapılması gerekirken, görüyoruz ki vahim bir şekilde birbirlerini zor duruma sokmak ve o durumdan nasıl bir siyasi rant elde ederiz diyerek milleti hiçe sayma, millete hizmet götürme sorun çözme ve hizmet etme anlayışını, sırf siyasi çıkarlar için alaşağı edilmiş bir siyasi iktidar ve yerel bir yönetim görüyoruz.

“Aşırı yağan karın oldukça fazla olması belediyemizin önlem almama veya çözüme odaklanmama gibi bir masumiyeti olmazken olmayacakken, iktidar partimizin de sanki o sorunun altında üstünde bulunan bir çok konuyu çözüme ulaştırmış gibi medyalarda boy boy fotolar, boy boy yazılar yazmasına akıl erdiremediğimizi bildirmek isterim.

“Belediye yoğun karla yaptığı mücadele de nasıl sınıfta kaldıysa, kaldırımların temizlenmesi, buzlanmaların zamanında yapılmaması, yolların halen çarşı içleri olmak üzere mahalle yollarına kadar karın buzun üstünde zor bir şekilde hayat sürdüren vatandaşlarımızı gördüğümüz gibi, temizlenmeyen buzlu yollarda kaldırımlarda milletin gecenin 11.00’da Belediye Ekmek Fabrikası önünde -15 derecelerde 50, 60, 70 yaşındaki bir emekli maaşıyla ekmek sırası bekleyen vatandaşların, sabahın 5’te işe gidecek çocuğu okula gidecek ve eve ekmek ihtiyacını alacak vatandaşların o soğuklarda nasıl beklediğini ne şartlarda orada sırada durduklarını görmeyen Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın Kırşehir’deki temsilcileri çıkıp ta kendi yandaşlarını memnun etme, sadece yazı yazmış oldum havasıyla bir şeyler kaleme alması artık acizliğin ve milletin isteklerine vurdumduymazlık ve çaresizliğin bir örneği olarak görüyorum.

“Artık bu ülkede 20 yıldır iktidarda kalan şu anki Cumhur İttifakı’nın ve de uzun yıllar zaten kadrosunda birçok eski vekil danışman ve de iş adamı görevleri yürüten Millet İttifakı’nın zaten 100 yıldır bu ülkeye bir şey katmadıkları gözükmektedir. Millete dayatılan bu iki ittifak artık görevini tamamlamış ve Türkiye’nin sorunlarına çare olamayacaklarını göstermişlerdir.

“İşte bu yüzdendir ki derin projeleri millete el uzatan katılımcı demokrasi liyakat ve adalet sistemiyle güçlü kadrolara erişmesi ve her anlamda millete hizmet noktasında ki kavgasız, yani senin-benim değil bizlerin olarak baktığımız şehirlerimiz birilerinin siyasi ikballerini tatmin etme yeri olmadığını öğretmemiz gerekmektedir. Bunun içindir ki artık bu ülkenin Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarına, yani Milli Yol Partisi’ne yani gerçekten bu millet için Milli Bir yola ihtiyaç vardır.

“Ülke yönetiminin önde duran bu iki ittifakında artık milletin önünde "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar" türküsüyle gerçekliği oluşmuş ve devriniz inşallah bu millet tarafından ilk seçimde sona erdirilecek ve artık bu millet kirlenmiş siyasetinizden kurtulacaktır.” (HABER: BEYHAN BALLI)