Milletvekili Mustafa Kendirli:
“Şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”

AK parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anan Milletvekili Kendirli, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“Şehit yakınları ve gaziler olarak sizler, en değerli varlıklarınızı; bedenlerinizi, evlatlarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, babalarınızı ‘Vatan Sağ olsun’ diyerek bu topraklara emanet ettiniz. Kahraman gazilerimiz girdikleri mücadelede, bedenlerinden bir parçayı kaybederken ölümü korkuttuklarını tüm cihana gösterdiler. Bahsettiğimiz bu durumlar, ancak tek bir şeyle açıklanabilir… Yüksek bir iman ve sonsuz vatan sevgisi kesinlikle bilinmelidir ki, milletimiz, her bir karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu mübarek vatanı ve onların hatıralarını bu topraklara göz dikenlere asla çiğnetmeyecektir.
“Bu aziz vatanın bir evladı olarak şehit ve gazi yakınlarının taleplerini kendi meselem bilip, yakından takip etmek benim boynumun borcudur. Kendinizi yalnız hissetmemeniz için elimden gelen gayreti her zaman göstereceğim. Sizlere karşı sorumluluklarımızın farkındayız ve ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Daha önce ifade ettiğim bir hususu, bir kez daha altını çizerek hatırlatmak istiyorum. Kırşehir Milletvekili olarak Kırşehir’deki ofisimin ve Meclisteki odamın kapısı, ben ve personelim olmak üzere telefonlarımız 7 gün, 24 saat sizlerin derdine derman olmak, sıkıntılarınıza çözüm üretmek, sevinçlerinizi paylaşmak için açıktır. Bu toprakları bizlere vatan yapanlara, onların yakınlarına hizmetkâr olmak bizim boynumuzun borcudur.
“Bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi, yaşayan ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anarken, tüm gazilerimizin bu anlamlı günlerini en içten duygularımla kutluyor, sizleri sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)