AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Seher Ünsal:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz”

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Halise Çiftçi: “Kaybetme lüksümüz yok tüm seçimleri alacağız”

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti MKYK Üyesi ve Kırşehir İl Koordinatörü Halise Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Kırşehir İl Koordinatörü Halise Çiftçi, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, 3 kademe İlçe ve Belde Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İl Ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal yaptı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal konuşmasında, “Biz, 13 milyon 500 bini aşan üye sayısıyla Türkiye'nin en büyük ailesiyiz. Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül harekatının neferleriyiz. Bu harekette belediye başkanının yükü ne kadar ağırsa, belediye meclis üyesinin de yükü ağırdır. Bu harekette ilçe başkanı görevi ne kadar önemliyse sandık müşahidinin, mahalle temsilcisinin de görevi o kadar önemlidir. Hatta bu harekette Genel Başkanımızın sorumluluğu ne kadar büyükse il başkanının, milletvekilinin sorumluluğu da aynı derecede büyüktür. Biz siyasete milletimizle birlikte başladık, milletimizle birlikte bugünlere geldik, inşallah hedeflerimize de yine milletimizle birlikte ulaşacağız. AK Partinin İstikametini millet belirlemiştir, bundan sonra da yine milletimizle beraber yol yürüyeceğiz. Bizim güçlü bir liderimiz var. 2023 hedefleriyle, 2053 vizyonuyla, 2071 ideallerinde olan güçlü bir Türkiye’miz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın konuşmasının ardından, AK Parti Belediye Başkanları adına Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak konuşma yaptı.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, “İman varsa imkan da vardır. Belediyecilik gönül işidir. İnsanlara dokunmayı halkla kucaklaşmayı hizmete odaklanmayı gerektirir. Gönül belediyeciliği, kapısını çalmadığımız, davamızı anlatmadığımız ve kalbini yumuşatmadığımız hiçbir vatandaşımızı dahi kalmamasını gerektirir. AK Partili belediyeler olarak yaptığımız bunca eser için başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz olmak üzere milletvekilimiz ve il başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, “İl Genel Meclisi İl Genel Meclis Başkanı olarak İl Genel Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Hemşerilerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gündüz demeden koşturuyoruz.  Millete hizmet etme yolunda, Hükümet Yatırımlarımızın Ülkemizde olduğu gibi,  ilimizde de hız kesmeden devam ediyor. Amacımız hizmetlerin en iyisini yapmaktır. Hemşerilerimizin yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerini takip etmek her zaman birinci önceliğimizdir” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik’in konuşmasından sonra AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli konuşma yaptı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, “Teşkilatların ana görevi vatandaş ile hemhal olmaktır. İlçelerde, beldelerde, mahallelerde en ücra köşelere ulaşmakta en önemli çalışma merkezimiz teşkilattır. Böyle bir teşkilatta olmak büyük bir haslettir. Bütün ilçelerimizle bütün beldelerimiz ile hep beraber önümüzdeki 2023 seçimlerine hazır bir şekilde gideceğiz. Tüm teşkilat olarak sıkı sıkı kenetlenmemiz gerekmektedir. Abdülhamid’i yıkmaya çalışanların bugün de tek hedefi Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmektir. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ı devirirlerse Türkiye’ye tekrar diz çöktüreceklerine inanıyorlar. Allah’ın izniyle önce 2023 ardından 2024 seçimlerini alarak gümbür gümbür 2053’e Türk Milleti Türkiye olarak dedem Osmanlı gibi gittiğimiz her yere adaleti götüreceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Halise Çiftçi ise, “Artık kendimi Kırşehirli sayıyorum bir hemşehriniz olarak buradayım. Buradan şunu belirtmek istiyorum, en büyük, en güzel nasibimiz AK Parti’dir. Kaybetme lüksümüz yok tüm seçimleri alacağız. Davası için üniversite son sınıfta okulu bırakmak zorunda kalmış bir kardeşinizim. Biz bu CHP’yi yürüyüşünden biliriz, gelişinden biliriz, geçmişinden biliriz. Hani helalleşmek diyorlar ya beni unutmayın.

Önümüzde önemli bir seçim var. Teşkilatlarımız şu üç şeyi unutmayacak. Birincisi mütevazı olacağız. İkincisi çok çalışacağız. 2023’e kadar kapı kapı, gece gündüz demeden çok çalışacağız. Üçüncüsü yaptığımız hizmetleri herkese anlatacağız. 20 yıllık iktidarımızda çok büyük hizmetler yapıldı. Bunları anlatacağız.  Cumhurbaşkanımızın arkasında dağ gibi durarak inanarak, güvenerek, çalışarak tüm seçimleri alacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti teşkilat üyeleri söz alarak gündem ile ilgili istişarelerde bulundu.

Toplantı sonunda kapanış konuşması yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantımızı yüksek bir katılım ile gerçekleştirdik. Uzaktan yakından gelen tüm teşkilat üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. (HABER MERKEZİ)