Milli Yol Partisi’nde, Şevket Göçmen, mazbatasını aldı

Göçmen: “Yarım kalmış hayalleri tamamlamak üzere yollardayız

10 Nisan 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Milli Yol Partisi Kırşehir İl Kongresi’nde il başkanlığına seçilen Şevket Göçmen mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Genel Başkan Remzi Çayır’ın da katılımı ile yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Şevket Göçmen, Kırşehir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı ve bir açıklama yaptı.

Başkan Göçmen yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:  “İnandığımız değerler inandığımız bir yol vardır bizim. 2009’da şerefsizce, kahpece şehit düşürülen liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’yla beraber yarım kalmış hayallerimizi tekrar Türkiye’ye anlatmak ve uygulamak üzere yollardayız. Adalet liyakat ve üretimin artık dibe battığı ülkemizde tekrardan milletin kanayan yarasına merhem olmak üzere yollardayız. Milletimiz iki kutuplu bir siyasete itilerek seçim özgürlüğü elinden alınmak ve birilerinin istediği siyasi oluşumlara oy vermek zorunda bırakılmaya çalışılmıştır. Görüyoruz ki ne Cumhur, ne de Millet İttifakı’nın içindeki siyasi partilerin millete vereceği hiçbir şey kalmamıştır. Bir tarafta 3+1 diğer tarafta 6+1 olarak 2 kutuplu tekelci bir siyaset yapısını milletin önüne dayatmaya, dayattırılmaya veya istekleri doğrultusunda siyasete yön vermeye çalışan odakların olduğunu biliyoruz. Bizler de bu kısır döngüden milleti kurtarmak adına yola tekrar çıktık. Bir tarafta 20 yıldır sanki kendileri yokmuş gibi millete, ‘biraz daha müsaade edin, dişinizi sıkın’ deyip kendilerinin bu dünyada cenneti yaşayıp mazlum millete öbür tarafta cennet vaad eden bir iktidar ve ittifakı. Diğer tarafta ise yıllardır bu ülkede bakanlık, vekillik, müsteşarlık ve bürokratlık yapan insanların milletin önüne, ‘Biz de önceden buradaydık bakın bunu yaptık’ dahi diyemeyen, projeleri dahi olmayan sadece Cumhur İttifakının kötü yönetimini, ‘Biz gelirsek daha iyi yaparız’ diyerek, birbirine benzemez 6 partinin ve bu altı partinin çocuğunun 20 yıllık bu kötü gidişte emeğinin olması, kısacası millete aslında vaad edecekleri fazla da bir şeyleri kalmadığı gözükmektedir. Kısacası, ‘Karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşan’ bu iki kutuplu siyasetten milleti kurtararak üçüncü bir yol açmak üzere yollara revan olduk. İşte Bizler de Muhsin Başkanımızın yarım kalmış hayalleri ile tüm toplumu kucaklayacak milletin evlatlarından oluşan muhteşem bir kadro ile Milli Yol Partisi ve Genel Başkanı Remzi Çayır ile devam ediyoruz. Millete gidecek,  milletle kucaklaşacağız. Olsak ta milletle, ölsek te milletle olacağız.” (HABER: BEYHAN BALLI)