AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu’nda yapılan değişiklikle yeniden oluşturulan 65. Hükümette görev alan bazı bakanları ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Milletvekili Mikâil Arslan, önce Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Milletvekili Arslan, ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nu makamında ziyaret ederek” hayırlı olsun” dedi.
Milletvekili Arslan, Ak Parti hükümetlerinin Türkiye’ye ve Kırşehir’e önemli hizmetlerde bulunduğunu bakanlıklardaki görev değişikliğini de nöbet değişimi olarak nitelendirdi.
Milletvekili Mikâil Arslan “Yeni göreve gelen bakan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir kabine olacağına inanıyorum. Başbakanımız Binali Bey de icraatçı bir bakandır. O açıdan icraatlar açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah bu dönemde terörle mücadele, diğer ülkelerle aradaki münasebetlerin düzeltilmesi, paralel yapıyla mücadele aynen devam edecek. Başarılı bir hükümet olacağına yürekten inanıyorum. Yeni hükümetimizdeki bakanlarımızın da başarılı olmasını diliyorum. Kırşehir’imizin çözüm bekleyen pek çok sorunları var. Birlikte çalışarak bu sorunların çözümünü sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem” e bir açıklama yapan Milletvekili Mikâil Arslan, önümüzdeki günlerde müsait olan tüm bakanları da ziyaret ederek hem başarı dileyeceklerini, hem de Kırşehir’in sorunlarını ve beklentilerini dile getireceğini de ifade ederek, “Kırşehir’de çözüm bekleyen pek çok sorunlarımız var. Bunların bir kısmının çözümü için çalışmalar yapılıyor. Bir kısmının da projeleri hazırlandı. Bu projelerin onaylanması, ihale süreçleri var. Bunları yakından takip ediyoruz. Bakanlarımızla bu projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunarak destek taleplerimiz olacak. Bu yaz mevsimini çok iyi değerlendirmek ve sorunların bir kısmını çözmek durumundayız. İnşallah 65. Hükümette görev alan tüm bakanlarımızla istişare içinde olarak çalışacağımıza inanıyoruz, kabinede görev alan tam bakanlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)