CHP Kırşehir milletvekili metin ilhan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün Kırşehir halkının bayramını kutladı.
Milletvekili ilhan, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
2Değerli Kırşehirli hemşehrilerim,
“Kurban Bayramı'nın tüm halkımız için dostluk, barış, kardeşlik değerleri ile birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olunan huzur ve sağlık dolu günler getirmesini diliyorum.
“Bayram günlerinin, inanç, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin kişi hak ve özgürlüklere saygı başta olmak üzere dini değerlerin kişisel çıkarlar uğruna kullanılmadığı, demokrasi ve adalet anlayışının zedelenmediği, savaşların yaşanmadığı, kutuplaşmaların ve ötekileştirmenin yok sayıldığı güzel günlere milat olmasını temenni ediyorum.
“İşte tüm bu temenniler ışığında Kurban Bayramı'nın ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu zorlukların azaldığı, toplumsal bütünleşmenin pekiştirildiği, refah ve dayanışmanın egemen olduğu bir ülke ve dünya için umutları yeşertmesini diliyor, siz sevgili hemşehrilerimin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi ve esenlikler getirmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımla.” (HABER MERKEZİ)