AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Hakkari Çukurca'da Havan atışı sonrası gazi olan hemşehrimiz Uzm. Çavuş Akif Gürler'i evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kırşehir’de oturan gazi Uzman Çavuş Akif Gürler ile ilgilenerek sohbet eden Milletvekili Mikâil Arslan, ailesi ve kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Milletvekili Arslan, burada yaptığı konuşmada, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin refahı için gece-gündüz demeden iç ve dış düşmanlarla mücadele eden güvenlik mensuplarının hepsinin birer kahraman olduğuna dikkati çekti.
Türkiye’nin içinde ve dışındaki terör olaylarına karşı güvenlik güçlerinin verdiği onurlu mücadeleden övgüyle bahseden Milletvekili Arslan, ülkedeki birlik ve beraberlik ruhunu hiç bir gücün bozamayacağını vurguladı.
Milletvekili Arslan, "Ülkemizi korumak için canlarını veren şehitlerimize ve bu uğurda gazilik mertebesine ulaşan güvenlik güçlerimize devletimiz her zaman destek olmaktadır. Bizler de Kırşehir'deki şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Onları yalnız bırakmıyor, sık sık ziyaret ederek birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeye çalışıyoruz. Bu duygularla, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.
Gazi Akif Gürler de Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'nın havan saldırısı sonucu yaralandığına işaret ederek, bir süre tedavi gördüğünü aktardı ve Milletvekili Mikâil Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Gürler, Kırşehir il yöneticilerinin ve devletin kendisine verdiği destek için teşekkür etti. (HABER: SALİH GÜNER)