İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış:

“Milleti kandıranlara asla izin vermeyeceğiz”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yanındaki 200 dönümlük araziye 280 milyon lira harcanarak 400 yataklı yeni hastanenin inşa edileceğini ve 2021 yılı yatırım programına alındığını açıklamasına siyasi partilerin eleştirileri devam ediyor.
Kırşehir’de hiç kimsenin yeni hastaneden ümidinin olmadığını açıklayan İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, her seçim öncesi Kırşehir halkına bir çok seçim  vaadi verilerek oyunun alındığını, ancak bunların hiçbirisinin gelmediğine dikkat çekti.
Kırşehir’e hizmet yapanları teşekkür ve takdir etmesini bildiklerini, ancak milletin aklıyla oynayanlara ve milleti kandıranlara da asla izin vermeyeceklerini ifade eden Baykan Zafer Satıymış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün, yarın, her gün yeni bir proje ama hiç biri gerçekleşmiyor. Kırşehir’de son dönemde billboardlara gazetelere reklamlarla dolduran iktidar önce Kırşehir’e yatırımlar gelecek dedi, gelmedi. Şu bölgeye Askeri Birlik gelecek dedi, gelmedi. İktidar Tren gelecek dedi, gelmedi. Çevre yolu gelecek dedi, gelmedi. 
”Şimdi de Yeni Hastane diyorlar! Gelir mi, gelmez mi belli değil. Ama hiç kimsenin yeni hastaneden ümidi yok.
“Kırşehir’de iktidar sürekli bahane siyasetiyle hareket ediyor. Her seçim dönemi öncesi Kırşehir de aslı astarı olmayan yatırımları öne süren iktidar, şimdi de boy boy yeni hastane müjdesi veriyor. Acaba seçim mi geliyor da iktidar bu açıklamayı yapıyor?
“Herkes gibi bizde bu bahanelerin sebebini merak ediyoruz?
“Tren gelecek diye seçim vaadi yapan iktidar Kırşehir’de masal parka oyuncak bir tren getirmişti çocuklar bile onu görmeye gitmedi. Tren getirmeyip vatandaşa ‘Tren gelir hoş gelir’ türküsünü söyleten iktidar, hastaneyi de getirmeyip hastane önünde incir ağacı türküsü söyletecek sanırım.
“Bizler hizmet yapana teşekkür ve takdir etmesini de biliriz. Ancak milletin aklıyla oynayanlara, milleti kandıranlara asla izin vermeyeceğiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)