İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen:

“Millet olarak el ele verip bu sıkıntılı günleri de atlatmalıyız”

Göçen:  “Siyaset yapacağız diye çirkinleşmenin, komik duruma düşmenin anlamı yoktur”

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yaşanmakta olan zor kış şartlarında vatandaşa yardım etmeyi değil de, her zaman olduğu gibi suiistimal etmeye çalışan bir takım siyasileri aklıselim davranmaya davet etti.

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen konu ile ilgili şunları söyledi:

“Siyaset yapıyoruz diye ortaya çıkan bir kısım insanlar kendilerini göstermek, egolarını tatmin etmek için yoğun kış şartlarının günlük hayatımıza olumsuz etkilerini bahane ederek insanlarımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar. Bunlara fırsat verilmemeli.

“Biz Millet olarak hoşgörü, dayanışma, yardımlaşma gibi özelliklere sahip, ihtiyacı olan insanlar için elimizdeki ekmeği bölüp, paylaşan bir milletiz. Dinimiz de bizlere hep bu konularda tavsiyeler vermektedir.

“Son günlerde, yıllardır hasretle beklediğimiz kar yağışı yoğun bir şekilde gerçekleşti. Bu olay doğal olarak günlük hayatımızda birçok zorluklar yaşamamıza sebep oldu. Burada yapmamız gereken el birliği ile birbirimize yardımcı olmak gerekirken, siyasi çıkar için utanmadan kendi eksikliklerini görmeden diğer kurumları suçluyorlar. Halkımız hangi yanlışların üstünü örtmek, algı oluşturmak için bu çabaların verildiğini çok iyi biliyor. Çıplak gezen insanlar kendilerine bakmadan karşısındaki, saçı dökülen insanı kel diye itham ediyor. Birbirimizin eksiğini gidersek, uyarsak, yardımcı olsak insanlığınızdan, siyasetinizden bir şey mi kaybedeceksiniz. Yazıklar olsun.

“Ankara’da bu kirli tavırdaki insanların uzantıları da çevremizde aynı şekilde propaganda yapıyorlar. Bunlar kendi taraflarında olup, insanlarla ilgilenmeyen kurumları uyaracaklarına, nasıl iyi hizmet ettiklerini anlatabilmek için görüntüler hazırlamışlar. Aynı anda kapalı olan köy yollarını, sıkıntıda olan ilçeleri bilmiyorlar mı? Şehirler arası veya metropol şehirlerde araçlarında kalanlar, yaya olarak yola düşenler bizim insanımız değil mi?

“Elbette olağan üstü durumların şartları zordur. Millet olarak el ele verip bu sıkıntılı günleri de atlatmalıyız. Yoksa siyaset yapacağız diye çirkinleşmenin, komik duruma düşmenin anlamı yoktur. Biz İYİ Parti olarak bu kış şartlarında il genelinde görevini en iyi şekilde yapan tüm insanlara teşekkür ediyoruz. Kendilerini çok akıllı zannedip, insanlara haksız ithamda bulunanlara da vicdan ve insan sevgisi diliyoruz.” (HABER MERKEZİ)