AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen ‘Siyasi Tarihimizin Kırılma Noktaları’ adlı konferans KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal’ın katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen konferansa AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İl Genel Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, üç kademe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Konferans öncesi açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Davetimizi kırmayarak binlerce kilometre yoldan gelerek bizleri onurlandırdıkları için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın davetlisi olarak Kırşehir’e gelen KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal, “Anadolu’yu Anadolu yapan toprakların merkezinde sizlerle olmak, Anadolu irfanının temellerini atan büyük şahsiyetlerin manevi varisleri ile birlikte olmak benim için ayrı bir şeref ve mutluluktur.” dedi.

Dünya mazlumlarının umudunun tekrardan Osmanlı’nın geleceği olduğunu belirten Prof. Dr. Ahmet Ünsal “Herkes ne zaman gelecek Osmanlı diye soruyor. Bir programa Yemen’e gittim. İlk soru ne zaman geliyorsunuz. Bosna’ya gittim. Siz şimdi tekrar gelmeye başladınız ya, bizlerin umudu daha da arttı diyorlar. Mazlumların umudu Türkiye’dir.” dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal’a Osmanlı Arması plâketi takdimi ile konferans sona erdi. (HABER MERKEZİ)