AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal:

“Kırşehir’in tüm sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İl Başkan Yardımcısı Emre Bekdemir ile birlikte bugün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret etti.

Kırşehir’de yayınlanan 7 gazetenin birleşerek 2’ye düşmesinin ardından ilk ziyareti gazetemize yapan Başkan Seher Ünsal’ı gazetemiz ”Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner ile ortakları Sait Yanık ve Sait Uyar ile bir süre sohbet etti.

Gazetelerin güç birliğine gitmesinin hayır olması dileğinde bulunan AK Parti İl Başkanı Ünsal, gazetelere, sahiplerine ve çalışanlarına başarılar diledi.

Ziyarette gazetemiz sahipleri Salih Güner, Sait Yanık ve Sait Uyar da Başkan Ünsal’a Kırşehir’in sorunları hakkında çeşitli sorunları yönelterek görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Kırşehir’de gitmedikleri köy ve ilçe bırakmadıklarını, köy ve ilçelerde yaşayan tüm vatandaşlarla birebir görüşerek istek ve taleplerini dinleyerek çözüm ürettiklerini belirten Başkan Ünsal, “AK Parti iktidarı olarak çiftçimize 8 kalemde önemli destekte bulanarak onları üretime kanalize ediyoruz. Onlar da sağ olsunlar bizlere büyük ilgi gösteriyorlar. Tabi köylerimizden şehre göç olduğu için köylerimizde yaşayanların sayısı sürekli azalıyor. Belki 3-5 pare olan köylerimiz toplulaştırılabilir” dedi.

Kırşehir’in tüm sorunlarını çözmek için gece gündü çalıştıklarını ve gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, gerekse tüm bakanlara bu sorunları ulaştırarak çözüm için destek istediklerini belirten Başkan Seher Ünsal, TOKİ’nin Türkiye genelinde başlattığı konut atağından Kırşehir ve ilçelerinin de yararlanmasının önemine dikkat çekti.

Önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığı’na giderek Kırşehir’e yapılacak 400 yataklı yeni hastanenin bir an önce ihale edilerek yapımına başlanmasını görüşeceklerini de belirten Başkan Ünsal, hedeflerinin Kırşehir ve ilçelerindeki yapımları devam eden tüm yatırımların tamamlanarak hizmete açılması olduğunu sözlerine ekledi. (HABER: BEYHAN BALLI)