Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçmenlere 10 yıllık dönemini anlatıyor…

“Kırşehir’imiz geleceğinden emin, geleceğine daha güvenle bakıyor”

Seçmenlerle bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıllık görev süresi içinde hiç kimsenin cesaret edemediği alt yapı hizmetlerini gerçekleştirdiklerini, Kırşehir’de 50 yıl bir daha alt yapı çalışmasının yapılmayacağını ifade etti.
Her seçim öncesi Kırşehir halkına vaad ettiği bütün projeleri hayata geçirmenin gönül rahatlığı içinde bulunduğunu anlatan Başkan Bahçeci, kimsenin çözümlenemez dediği sorunları çözdüklerini, ayrıca hayal edilemeyecek projeleri hayata geçirerek Kırşehir’i modern ve yaşanılır bir kent haline getirdiklerini söyledi.
Kırşehir’in artık geleceğinden emin, geleceğine daha güvenle baktığını dile getiren Başkan Bahçeci, seçmenlerin kendisine gösterdiği sevgi ve ilginin de yapılan hizmetleri takdirle karşılamasına bağladı.
Kırşehir'in geleceğinin çok daha güzel olacağına inandığını söyleyen Başkan Bahçeci, şunları söyledi:
“Kırşehir’imiz geleceğinden emin, geleceğine daha güvenle bakıyor. İnşallah daha da güzelleşecek. Yarın daha güzel olacak. El ele vereceğiz. İnşallah birlikte Kırşehir’imize en güzel ve en üst seviyedeki hizmetleri, yapılması gereken hizmetleri birlikte yapmaya devam edeceğiz. 10 yıllık görev sürem içinde yaptığımız her hizmeti Kırşehir halkıyla birlikte omuz omuza vererek, çözülemez denilen sorunları çözdük. Kırşehir’e 10 yılda, uzun yıllar yapılması gereken, hizmetleri kazandırdık. Kırşehir’imize bağlı mahallelerimizde yolların asfaltlanması, mahalle içlerindeki yollara kilit parke taşının döşenmesi, parkların düzenlenmesi, gibi birçok hizmetleri tamamladık. İnşallah önümüzdeki süreçte yoğun bir çalışmayla projelerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız desteğini görmek bizleri oldukça memnun ediyor. 10 yılda 830 milyon liralık yatırım yaparak, Kırşehir’e altın dönemler yaşattık. 31 Mart seçimlerinde halkımız bizlere yine destek verirse, yeni dönemde 41 projemizi daha hayata geçirmeye başlayacağız. Biz hayali, gerçekleştirilemeyecek projelerle halkımızın karşısına hiçbir zaman çıkmadık, halkımıza da asla yalan söylemedik. Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, Kırşehir’imizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Gerek vatandaş kabul programları, gerekse günlük ziyaret programlarımız dahilinde Kırşehirlilerin hizmetinde olmaya çalışıyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız, onların sorunları bizim sorunumuz. Gece gündüz demeden halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. 10 yıllık görev sürem içinde kapım ve günlük her zaman Kırşehir halkına açık olmuştur. Bana ulaşamayan hiçbir hemşehrim yoktur. Ben inanıyorum ki, halkımız Kırşehir’e yapılan yatırım ve hizmetleri takdirle karşılıyor ve bu seçimde de yine bizleri oylarıyla sandıkta destekleyerek, Kırşehir’e gelecek yatırım ve hizmetlere onay verecektir. Kırşehir’de verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla hemşehrilerimle her zaman birlikte olmaktan onur duyuyorum. Onların şahsıma gösterdikleri sevgi ve ilginin karşılığında Allah nasip ederse, üçüncü dönemde de Kırşehirimize en güzel hizmet ve yatırımları getirmeye devam edeceğim.” (HABER: BEYHAN BALLI)