AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’ın girişimleri sonuç verdi…

Kırşehir’e 200 Sosyal konut dahil edildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesi kapsamında Kırşehir'e 939 konut yapılacağı açıklanırken, Kırşehir merkeze herhangi bir konut kontenjanı verilmemesi Kırşehir halkının tepkilerine neden olmuştu.

Gelen yoğun tepki üzerine AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal çeşitli girişimler de bulundu ve Kırşehir Merkeze de 200 Sosyal Konut Projesi’nin dahil edildiğini açıkladı.

Başkan Ünsal Sosyal Medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi dün açıklanmıştı. Bugünde Kırşehir Merkeze 200 adet Sosyal Konut Projesi dahil edilerek sayımız 1.139’a yükselmiştir. Ahi şehrimize Ahilik haftamızda hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız…”

Kırşehir'e yapılacak sosyal konutlardan 100'ü Akpınar'a, 96'sı Kaman'a, 285'i Özbağ'a, 253'ü Mucur'a ve 205'i Çiçekdağı'na olmak üzere toplam 939 konut yapılması kararlaştırılmıştı Merkeze eklenen 200 konut ile birlikte Kırşehir’de yapılacak toplam konut sayısı 1.139’a yükselirken vatandaşlar bu sayıyı da yetersiz bulduklarını ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)