CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu'ndan

KIRŞEHİR’E YENİ KENT MEYDANI GENÇLİK VE ÇOCUK KAMPÜSÜ

Ekicioğlu: “Aynı zamanda altında 1000 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile Kırşehir'in trafik ve otopark sorununu kökünden çözeceğiz”
Kırşehir'in geleceğinde de var olacak önemli projelere imza atacaklarını duyuran ve projelerini bir bir Kırşehir halkıyla paylaşmaya devam eden CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, halkın yıllardır sıkıntısını çektiği trafik ve park sorununun çözümünü de içinde taşıyan Yeni Kent Meydanı Gençlik Ve Çocuk Kampüsü proje simülasyonunu kamuoyu ile paylaştı.
Modern bir kentin insanların yaşantısını kolaylaştıran projelerle inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu hazırladıkları projelerde tamamen Kırşehir halkının öncelikli beklentilerinin hedef alındığını belirterek Kırşehir için çalışan proje ekibinin 70 ayrı projeyi belirlediğini ve bunu kamuoyuyla paylaşmaya başladıklarını söyledi.
Her defasında Kırşehir'i Kırşehir'de yaşayanlarla birlikte yöneteceklerinin altını çizen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Yeni Kent Meydanı Gençlik Ve Çocuk Kampüsü projesiyle şehir içinde yepyeni ve modern bir alan oluşturacaklarını müjdeledi.
CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Yeni Kent Meydanı Gençlik ve Çocuk Kampüsü Projesi'nin özelliklerini şu şekilde açıkladı:
"Şehrin merkezinde kalan Stadyumun yeni yerine taşınmasından hemen sonra, mevcut yerleşke üzerine yapılacak; Yeni Kent Meydanı Gençlik ve Çocuk Kampüsü doğaya, çevreye, çocuklara dolayısıyla gelecek nesillere yönelik olacak. Geleceğimizin mirasçısı çocuklarımıza kendi ölçeklerinde eğlenerek öğrenme deneyimi yaşatacağız. Çevreci dönüştürülebilir kaynakların kullanılacağı ve birçok ağaç ve yer örtücünün dikilerek ekosistemi koruyan iyileştiren ve geliştiren bir kampüs yapacağız. Aynı zamanda altında 1000 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile Kırşehir'in trafik ve otopark sorununu kökünden çözeceğiz. Yeni Kent Meydanı içerisinde bulunan Spor Salonu, Gündüz Bakımevi, Kent Belleği Müzesi, Yöresel Yemek Ve Gastronomi Merkezi, Oyun Parkları, Yapay Gölet, Spor Sahaları, Kafeler Sokağı ,Amfi Tiyatro, Fitness Alanları, Belediye Ürünleri Satış Sokağı, Emek Sokağı, ticari birimler ve dinlenme alanları ile Kırşehirliler için keyifli vakit geçirilecek bir merkez, Kırşehir'e gelen turistler için de gezip görmeden geçemeyecekleri bir odak noktası yapacağız."