KIRŞEHİR'DE SELAHATTİN EKİCİOĞLU RÜZGÂRI ESİYOR!

Ekicioğlu: “1 Nisan sabahı Kırşehir'de yanan ışığı tüm Türkiye görecek!”

31 Mart seçimlerine günler kala sahada çalışmalar hızla sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu'na destek de her geçen gün artıyor.
CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, CHP Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Nuransoy Çarşamba günü CHP Meclis Üyesi Adayı Murat Adıyaman’ın düzenlediği Sıdıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin toplantısına katıldı.
Çok yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Mart'ın sonunun bahar olduğu bir kez daha kendini gösterdi. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'in ve Kırşehir halkının yüzünü artık geri dönüşü olmayan ve demokrasiye, kardeşliğe, adalete, ekonomik refaha ve daha yaşanılabilir bir Kırşehir'e döndüğünün ifade ederek; umudu beraber ekmek için canla başla çalışmaya tüm İl Genel Meclisi Üye Adayları, tüm Belediye Meclis Üye adayları, tüm Cumhuriyet Halk Partililer, tüm İyi Partililer ve tüm Kırşehir sevdalılarıyla birlikte olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Gelinen noktada Kırşehir'in artık Anadolu'nun ortasında demokrasi mücadelesi veren örnek bir şehir olarak gösterildiğini ifade eden CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu "1 Nisan sabahı Kırşehir'de yanan ışığı tüm Türkiye görecek" dedi.
Toplama kalabalıklar ve insanların zorla meydanlara doldurulduğu bir seçim ortamında gittiği her yerde adeta bir miting havasıyla karşılanan CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir kamuoyunun da artık tartışmasız kendilerini bir umut ışığı olarak gördüklerini belirterek gösterilen bu güvene layık olmak için tüm Kırşehir sevdalılarıyla aralıksız çalışmaya devam edeceklerini yineledi.
Ülkede yaşanan ekonomik krizin, iktidar nimetlerinden faydalananlar dışında herkesi etkilediğini söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu vatandaşın tercihinin de 31 Mart'ta mutlaka sandığa yansıyacağını belirtti. Savaşa değil seçime gidildiğini her fırsatta yenileyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu kural dışı, demokrasi dışı yöntemlerle ülkede seçmenin kafasının karıştırılmaya çalışıldığını ancak vatandaşı bu oyuna gelmeyeceğini de ifade etti.
Artık 1 Nisan'da tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de yeni ve güzel bir haritanın oluşacağını söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu bu harita içinde, Kırşehir'de yaşayan tüm kesimlerin yönetimde söz sahibi olacaklarını ve Kırşehir'i birlikte yöneteceklerinin altını çizdi. (HABER MERKEZİ)