Seçim çalışmalarında tempo arttıran Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci:

“KIRŞEHİR YILLARCA KURU KURU SİYASET YAPILDIĞI İÇİN KAYBETTİ”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim çalışmalarını sürdüren ve mahalle toplantıları ile vatandaşlarla buluşmaya devam ederken, toplantılar adeta mitinge dönüşüyor.
Başkan Bahçeci, “Mahalle toplantımızlar mitinge dönüştü, ne kadar çok değer kattık mahallelerimize, şimdi de onlar kendileri için 10 yıldır gece gündüz koşturan başkanlarının arkasında duruyor çok şükür” dedi.
Başkan Bahçeci, “Kırşehir’de dokunup da değer kattığımız mahalle olduğu için ilk toplantımızı Bağbaşı’nda yaptık. Her mahalleye değer kattık. Kırşehir’in her köşesine hizmet ettik. Kentsel dönüşümümüz, okulumuz, camimiz, parkımız bunlar kolay olmadı. Bağbaşı’na 2009 yılında kim değer veriyordu. Bağbaşı’nın ne kıymeti vardı. 2009 seçimlerinde sizlere Bağbaşı’nda Kentsel dönüşüm yağacağız ve çok değer kazanacak dedik. Sizde güvendiniz, inandınız beni göreve getirdiniz. Ben de sizi mahcup etmedim. İlk işim Bağbaşı oldu. Kentsel dönüşümü başlattık. Bağbaşını baştan aşağı tekrar inşa ettik. Çıraklık dönemimizde kentsel dönüşümü başlattık. Kalfalık dönemimizde imar planlarımızı bitirdik. Ustalık dönemimizde ne var Akbayır’da yapacağımız Türk ve Japon bahçesi var. Çevre yolu var. Bağbaşı‘yı daha güzelleştireceğiz. Üniversitemizi daha da büyüteceğiz. Bu işleri kim yapar yine Yaşar Bahçeci yapar. Bu hizmetleri kim yaptıysa, bu eserleri bu şehre kim kazandırdıysa, Kırşehir’e modern otobüsleri kim layık gördüyse. Bunu daha da ileriye taşıyacağız. Otobüs sistemimiz daha da oturacak. Sizlere daha güzel hizmet edecek hiç endişeniz olmasın. Kervansaray dağlarına çöp atan şehrinden, artık çöpten elektrik üretip para kazanan şehir oldu Kırşehir” dedi.
“2009 yılında Kırşehir neydi ne oldu?” diyen Başkan Bahçeci, şöyle devam etti:
“Kervansaray dağlarına çöp atan şehrinden, artık çöpten elektrik üretip para kazanan şehir oldu Kırşehir. Kılıçözü deresine kanalizasyon akıtan bir şehirden tüm Türkiye’de örnek gösterilen Kent Park gibi muhteşem bir proje sahip olan bir şehir oldu. Pazar yerimiz çamur içindeydi. Şimdi Pazar yerimiz altında otoparkı ile market arabasıyla alış veriş yapıyoruz. Kışında rahat alış veriş yapın diye ısıtma sistemini de yapıyoruz. Bağbaşı aile yaşam merkezi inşaatı devam ediyor. Temmuz ayında firma onu da teslim edecek. Bağbaşı’nın ne ihtiyacı varsa on senede yerine getirdik. On sene boyunca 98.000 nüfustan 140.000 nüfusa ulaştı şimdi Kırşehir. Üniversiteyi biz yaptık. Hastanelerimiz pislik içindeydi. Yıllarca o hastaneleri, o okulları mahkûm edenler onlara layık görenler şimdi meydanlara çıkmışlar şunu yapacağız, bunu yapacağız. Eğer onlara kanarsak bize eski Türkiye’yi yaşatırlar. Hiçbir iş yapmayan, hiçbir şey üretmeyen sadece koltuk için kavga eden bir zihniyet tekrar hortlar.”
KIRŞEHİR YILLARCA KURU KURU SİYASET YAPILDIĞI İÇİN KAYBETTİ.
On yıl boyunca hizmet ederken güçlerini hep halktan aldıklarını belirten Başkan Bahçeci, “Bu hizmetlerin hepsi sizin için yapıldı. Ama birileri bunları yok sayıyor. Ne diyorlar varsa yoksa benim menfaatim diyorlar. Benim partim diyorlar. Particilik yapıyorlar. Biz hiç particilik yapmıyoruz, yapmadık da. Kırşehir yıllarca kuru kuru siyaset yapıldığı için kaybetti. Yıllardır birbirimizi çekiştirdiğimiz için kaybettik. Yıllarca dedikoduyla, iftirayla, kıskançlıkla vakit kaybettiğimiz için kaybettik. On yıldır güçlü Ak Parti iktidarı ile birlikte hareket ediyoruz. Arkamızdaki güçlü Ak Parti iktidarı ile projelerimizle sizlere hizmet ediyoruz. On yıllık tecrübemizle hazırladığımız birbirinden kıymetli 41 proje ile Kırşehir’imizi daha da ileriye taşıyacak. Bizim büyümeye ve gelişmeye ihtiyacımız var. İstihdama ihtiyacımız var. Gençlerimize iş alanlarına ihtiyacımız var” diye konuştu.
ON YILDIR YAPTIĞIMIZ ESERLERİMİZ ÇALIŞTIĞIMIZIN ŞAHİDİDİR.
Organize sanayimizi büyüteceklerini kaydeden Başkan Bahçeci, şunları söyledi:
Petlas’ı büyütüyoruz. Arkanda hükümet olmazsa bu işler olmaz. On yıldır hizmetlerimizle sizlerin huzurunuzdayız. Şimdi sınav zamanı bize not vereceksiniz. Sizin huzurunuza hizmetlerimizle geldik. Biz işimizi hakkıyla yaptık. Şimdi sıra sizde. Bu şehirde çakılı bir çivisi olmayanlar, şehrin sokağından bile haberi olmayanlara oy verirseniz bu şehir için , on yıldır gece gündüz çalışan, alın teri akıtan , gençliğini size feda eden Yaşar Bahçeci haksızlık yapmış olmaz mısınız. Başka partiye oy vermeyi düşünenlere ben buradan sesleniyorum. Ellerini vicdanlarına koysunlar, çalışanın arkasında durmamak hangi kitap ta yazar. Çalışana değer vermemek bize yakışır mı. Kırşehir artık çalışanın farkında.31 Martta sizden alacağımız güçle ve destekle daha çok çalışacağız. Teşkilatımızla, Milletvekilimizle bütün kadrolarımızla, hükümetimizle size hizmet devam edeceğiz. Sorunlarımızı birlik beraberlik içinde aşacağız. Kıskançlık yapmadan, birbirimizle uğraşmadan, didişmeden çalışarak aşacağız. Biz on yılda çalıştık hizmet ettik. Eserlerimizle, hizmetlerimizle sizlerin huzurunuzdayız. Sözümüz Ahittir, Eserlerimiz Şahittir. Başka partiye oy verecek hemşerilerime sesleniyorum. On yıldır yaptığımız eserlerimiz çalıştığımızın şahididir.31 Martta tüm Türkiye’ye şöyle mesaj vereceğiz. Kırşehir çalışana destek olacak. Kırşehir çalışana yol verir. Kırşehir Çalışanın arkasından dağ gibi durur. Kırşehir 31 Martta yoluna devam edecek.” (HABER MERKEZİ)