DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey: 
“Kırşehir halkı üzülmesin ülkemiz 
eski günlerine tekrar dönecek”

Kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırşehir’e gelişini değerlendirdi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırşehir’e gelişinin amirinden memuruna, teşkilatının en alt kademesine kadar büyük bir stres yarattığını öne süren Başkan Metin Atabey, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:
“Bilindiği üzere Partili Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 16.09.2021’de ilimize partisinin bina açılışına ve Ahilik haftası dolayısıyla da bir nevi miting yapmaya geldi.  Bir ay öncesinden hazırlıklar başladı, tüm teşkilatları korku sarmaya başladı acaba meydanı doldurabilecek miyiz düşüncesi günlerce uykularını kaçırdı. Sonuç olarak; tüm kurumlara, kurumlara bağlı iş yapan firmalara, özel imam hatip lisesine, ticaret meslek lisesine, okul müdürlerine, köy muhtarlarına, büyük sanayi kuruluşuna, özel eğitim kurumlarına vb kuruluşlara baskı yapıldığını çalışanlarına mesaj atıldığını, şehrin meydanında miting yapılacağı için ricayla afiş astırmalara, diğer illerden 2-3 otobüsle insan taşımasına kadar birçok olaya şahit oldu memleketimin insanı.  Çay ocaklarında otururken ‘sana da mesaj geldi mi, bizim muhtar zorla ismimi yazdırdı, gitmezsek yardım kesilir, zorla mitinglere mi götürülür, ne olursa olsun gitmeyeceğim’ vb. sohbetlere birçok defa şahit olduk. 
“Ahiliğin başkenti şehrimizin esnaflarına pandemide can suyu olamayan bir iktidar var. Ahilik Haftası için gelen ama Ahiliği yaşatabilecek düzenlemeler yardımlar yapılamayan kendi çabalarıyla ayakta duran Ahi esnaflarımız var ve buna rağmen Cumhurbaşkanımızın geldiği gün tüm esnaflar resmen kepenk kapattı. Aslında Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelişi amirinden memuruna teşkilatının en alt kademesine kadar büyük bir stres yarattı. Sonuçta, yorgun bir iktidar var, halkla arasına bariyer çekmiş halktan kopmuş dertlere derman olamayan vaat veremeyen bir iktidar. Kırşehir halkımız üzülmesin ülkemiz eski günlerine tekrar dönecek işsizlik düşecek, sanayi üretimi artacak, yatırımlar artacak, çiftçilerimiz kazanacak halkımız kazanacak DEVA Kadrolarıyla.” (HABER MERKEZİ)