AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan:

“KIRŞEHİR HALKI EN İYİ HİZMETLERE LAYIK”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan ve Yerel Yönetimler Bölge Uzmanı Serkan Saban Kırşehir teşkilatını ziyaret etti.

Kaman, Akpınar, Akçakent, Çiçekdağı, Mucur ve Boztepe ilçelerine yapılan ziyarete AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hidayet Kaya, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile 3 Kademe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcıları da katıldı.

SEHER ÜNSAL: “ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI”

2 gün süren ziyaretler sonunda açıklama yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kıymetli Müzehher Belma Erdoğan Başkanıma ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki gün süren ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla canla başla gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti belediyelerde hizmet var icraat var. AK Partili belediyelerimiz, belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini örnekleriyle sergiliyor. Muhalefet belediyelerinde sadece laf var. Kırşehir halkı da artık gerçek yüzlerini görüyor. Çoğu gitti azı kaldı. Kırşehir 2024’te AK Parti Belediye anlayışıyla hizmetlere kaldığı yerden devam edecek.” dedi.

ERDOĞAN: “KIRŞEHİR HALKI EN İYİ HİZMETLERE LAYIK.”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan “Kırşehir'de çok güzel misafirperverlik gördük. Çok sıcak içten davrandınız. İki gündür Kırşehir’in bütün ilçelerini gezdik, inceledik, başkanlarımız faaliyetlerini bizlere aktardı. AK Partili belediyelerle, muhalefet belediyeleri arasında hizmet etme de büyük fark var. Belediye başkanlarımıza her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Kırşehir halkı hizmetlerin en iyisine layık. İl Başkanımız Seher Ünsal’a ve teşkilatımıza başarılar diliyorum.”

2 gün süren ziyaret, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan’ın başkanlığında İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, Kırşehir Belediyesi Meclis Üyelerinin katıldığı değerlendirme toplantısı ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)