İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığından İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları, Kenan Kerimoğlu, Deniz Yağmur ve Osman İlhan’dan oluşan bir heyet Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar’ı Ziyaret ederek Kındam Mahallesinin sorunları hakkından bilgi aldılar.
Ziyaret sırasında Kındam Mahallesinin sorunlarını birer, birer anlatan ve bazı alanlardaki yapılması gerenken sorunları yerinde gösteren Barış Gökçınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İyi Parti Kırşehir İl Başkanlığı heyetine teşekkür etti.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yaptığı açıklamada, “Mahalleleriyle, köyleriyle, cadde ve sokaklarıyla Kırşehir bizimdir ve çözülmesi gereken sorunları da parti olarak neler, yapabiliriz, nasıl çözebiliriz anlayışıyla kurumları ve muhtarları ziyaret etmekteyiz. Bugün Kındam Mahallesi’nin sorunlarını tespit etmek ve dinlemek üzere Muhtar Barış Gökçınar’ı ziyaret ettik sorunları dinledik, görmemiz gereken yerleri yerinde gördük. Tabi bizim ziyaretimizde tespit ettiğimiz sorunlar sadece orada kalmıyor bunları ilgili makamlara iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Bundan sonra da gerek kurumlara, gerekse muhtarlarımıza olan ziyaretlerimiz devam edecektir diyerek bizi kabul ettiği için Kından Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar’ a teşekkür ediyorum” dedi.
İYİ Parti heyeti, Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar’ı ziyaretinin ardından Kırşehir’in renkli simalarından ve bir süredir rahatsız olan ve “Jandarma” olarak tanınan Ramazan Karadeniz’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. (HABER MERKEZİ)