İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay:

 "İYİ PARTİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!"

İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, İYİ Parti'nin kuruluşunun 4. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
İYİ Parti'nin içerisinden Cumhurbaşkanları, Başbakanlar çıkacağına inandıklarını belirten Başkan Türkay, “İYİ Parti'nin iktidarına az kaldı. Vatandaş kötü giden bu gidişatın düzelmesinin, işçinin, emeklinin, memurun, öğrencinin kısacası Türkiye'nin rahat bir nefes almasının ancak Meral Akşener ve İYİ Parti kadroları ile yani "Bizimle Mümkün" olabileceğini biliyor ve bu yüzdendir ki; "Millet Bizi Çağırıyor!" dedi.
İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay'ın İYİ Parti'nin kuruluş yıldönümü ile alakalı yayınlamış olduğu kutlama mesajı şöyle:
"25 Ekim 2017 tarihinde çıktığımız bu kutlu yolda; Ne mutlu bize ki Türkiye'ye Umut olmayı başardık... Çok zorluklar çektik, engellemelere maruz kaldık. İllet, zillet, terörist dediler… Haklı olduğumuz davamızdan dönmedik! 
Yarın İstanbul'da Haliç Kongre Merkezinde kuruluş yıl dönümünü kutlayacağımız partimizden; inşallah Cumhurbaşkanları, Başbakanlar çıkacaktır. İYİ Parti'nin iktidara geleceğinden hiç şüphemiz yok!
“Parlamentonun çoğunluğunu temsil ederek güçlü kadrolar ile bu cennet vatana hizmet etmeyi rabbim inşallah bize nasip eder.
“Bu duygu ve düşüncelerim ile İYİ Parti'mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi olmak üzere tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyorum." (HABER MERKEZİ)