İl Başkanı Müfit Göçen: “Halkımız AKP iktidarına verdiği desteğin karşılığını bulamadığı için yeni bir arayışa girdiler”

 İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı yapılması muhtemel erken seçim için hazırlıklarına hızlandırarak devam ettiği bildirildi.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, bu konuda yaptığı açıklamada “İYİ Parti Kırşehir Teşkilatı olarak, ilçe başkanlarımız, belediye başkan yardımcılarımız, ilçelerin sandık kurulu temsilcileri, seçimlerde mahalle ve köy temsilcisi olarak görev alan arkadaşlarımız, yöneticilerimizle muhtemelen yapılacak olan erken seçim için hazırlıklarımızı gözden geçirip, eksikliklerimizi tamamlıyoruz.  Genel Merkezimizin eğitim verdiği yöneticilerimiz katılımcı İYİ Parti adına görev alan arkadaşlarımıza eğitim verdiler. Bundan sonra her ilçede mahalle ve köy temsilcileri sandık görevlilerine eğitimler vermeye devam edeceklerdir.  Halkımızın mevcut iktidar AKP ve küçük ortaklarından hiçbir beklentisine tüm iyi niyetiyle bunca zamandır verdiği desteğe karşılık bulamadığı için yeni bir arayışa girmiştir. Bu oylara en yakın parti İYİ Partidir. Halkımızın bize vereceği desteğe layıkıyla sahip çıkmak, her hangi yanlışlığa imkan vermemek için tüm hazırlıklarımız tamamlayarak yaklaşan seçimlere hazır olacağız“ dedi.  (HABER: BEYHAN BALLI)