İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, partilerinin merkez ilçe kademesine 48 kişinin yeni üye kayıtlarının yapıldığını söyledi.
İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığında yapılan üye kayıt töreninde konuşan Satılmış, her gün ortalama 5-6 yeni üye kaydı yaptıklarını anımsattı.
Yeni kayıt yaptıran partililerle daha güçlü ve başarılı çalışmalar yapacaklarını anlatan Satılmış, sürekli vatandaşı dinlediklerini, onlarla birlikte olduklarını ve edindikleri sorunları, çözüm önerilerini ise yetkili mercilere ilettiklerini söyledi.
Partisinin Kırşehir teşkilatların da üye çalışmalarını il, ilçe ve kasabalarda sürdürdüklerini vurgulayan Satılmış, şunları dile getirdi:
"İYİ Parti Türk tarihinin kültürünü geçmişten günümüze taşımış bütün değerleri benimsemiş, felsefelerini kılavuz edinmiş, düşünce  ve inanç özgürlüğünden yana olan, kurulduğu günden bu yazan azim ve cesaretle çalışan bir partidir. Teşkilatımız da aynı kararlılıkla büyükmektedir. Hergün 5-6 yeni üye kaydı yapıyoruz. Bugünde AK Parti ve MHP'de daha önce ana kademede görev alan büyüklerimizin de aralarında olduğu 48 kişi, partilerin den istifa ederek İYİ Parti ailesine katıldı, teveccüh gösterdiler. Onların desteği ve hepimizin kararlı duruşu ile gece gündüz demeden çalışarak partimiz daha da büyüyecektir. Her zaman milletimizin yanında olmaya, onlarla hemhal olmaya devam edeceğiz."
Konuşmaların ardından, yeni üyelerin İYİ Partiye üyelik ve katılım işlemleri gerçekleştirildi. (HABER: BEYHAN BALLI)