İYİ Parti Kırşehir Teşkilatı kalabalık bir ekiple Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Grup toplantısına katıldı ve ardından İyi Parti Genel Merkezini ziyaret etti.
İyi Parti Kırşehir Teşkilatı İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Nuransoy, Gençlik Kolları Başkanı Ender Yasin Bahadır, Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir, Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay’ın da içinde bulunduğu yaklaşık 50 kişi ile Ankara'da temaslarda bulundu.
İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Arkadaşlarımızdan gelen talep üzerine İyi Parti grup toplantısına katılmak ve Genel Merkez’imizi ziyaret için Ankara'ya gittik. İlk önce Grup toplantısına katılıp partililerimiz ile beraber olmanın heyecanını ve keyfini yaşadık. Genel Başkanımız ülkemizin gündemini ve gerçekleri yine cesurca ve dürüstçe ortaya koydu. Daha sonra Genel Başkanımız Meral Akşener ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki odasında görüşme yaptık. Buradan Genel Merkez’imize geçerek Seçim İşleri Başkanımız Nuri Okutan, Gençlikten Sorumlu Başkanımız Berna SUKAS ve Teşkilat Başkanımız Koray Aydın Bey ile görüşme yaptık. Teşkilat Başkanımız ile yapılması gereken çalışmaları görüşüp, tavsiyelerini aldık. Üyelerimizin çok keyif aldıkları bir ziyaret oldu. Bundan sonra da yine buna benzer organizasyonlar yapılması talepleri gelmektedir. Yaşadıklarımız bizi mutlu etti. Çünkü doğru doğru işler yaptığımızı gördük ve gezi sonunda bir kez daha inandık ki Türkiye İYİ olacak, Kırşehir İYİ olacak” dedi. (HABER MERKEZİ)