CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu:

“HERKES ARTIK BİR VİCDAN MUHASEBESİ YAPARAK KIRŞEHİR İÇİN OY VERMELİ!...”

Ekicioğlu: “Kırşehir'i kim yönetirse yönetsin dokusunu bozmaya hakkı yok!”
CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, 17 yıldır ülkeyi istediği gibi yöneten iktidarın yurttaşları soğan kuyruğuna mahkûm ettiğine dikkat çekerek, yeniden ayağa kalkmanın tek yolunun üretimden geçtiğini vurguladı ve Kırşehir'de de üretimi arttıran bir yönetim anlayışını hayata geçireceklerini vurguladı.
Ekicioğlu, 17 yıldır ülkeyi tek başına yöneten, istediği kararnameyi çıkartan, istediği valiyi, kaymakamı atayan iktidarın yurttaşları soğan kuyruğuna soktuğunu belirterek, bunun yereldeki yansımalarının da halkı olumsuz etkilediğini vurguladı.
Daha önce başka partilere oy veren Kırşehirlilere seslenen Ekicioğlu insanların artık bir vicdan muhasebesi yapmasının zamanının geldiğini belirtti.
İşsizliğin çözümünün hayatın her alanında üretmekten geçtiğini de ifade eden Ekicioğlu, bu ülkede daha önce tütün, pamuk, buğday satarak Sümerbank’ların, Etibank’ların, tütün, kâğıt fabrikalarının kurulduğunu hatırlatarak gelinen süreçte Kırşehir Şeker fabrikası da dahil birçok fabrikanın satıldığını söyleyen Ekicioğlu dışarıdan domates, tütün, patates alan bir ülke durumuna düşüldüğünü söyledi.
Kırşehir'de seçimi Kırşehir'in siyasi ve kültürel geçmişine yakışır bir şekilde tamamlamak için çalıştıklarını ifade eden Ekicioğlu herkesi de bu konuda duyarlı olmaya davet etti.
Açıklamasında Yeni Zelanda’daki katliamı da kınayan Ekicioğlu, Hıristiyan dünyasını da olaya tepki göstermeye çağırarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” ilkesini hatırlattı.
Kırşehir'in her alanda tahlilini yaparak buna uygun projeleri de hazırlayıp Kırşehir'in yönetimine talip olduklarını söyleyen Ekicioğlu Kırşehir halkına bir söz verdiklerini ve bu sözü yerine getirmenin gayreti içinde olacaklarının altını çizdi.
Kırşehir için 70 proje hazırladıklarını ve en önemli yatırımlarının istihdama yönelik olacağını söyleyen Ekicioğlu "Kırşehir’imiz yepyeni bir Kırşehir olacak; başka şehirdeki vatandaşlarımız için bir cazibe merkezi olacak." dedi.
Kırşehir'i kim yönetirse yönetsin dokusunu bozmaya hakkı olmadığını belirten Ekicioğlu şehirde yaşayanların görüş ve önerileri alınmadan iş yapılmaması gerektiğini de vurguladı.
"Belediyenin asli görevlerini elbette herkesin yapması gerekir. Yollar yapılır, kanalizasyonlar açılır, çöpler toplanır, sular akıtılır ama doğa katledilirse yaşanılır bir Kırşehir bulamayız" diyen Ekicioğlu Kırşehir'de herkesin gönül rahatlığıyla "Kırşehir’imi seviyorum çünkü içinde biz varız!" diyeceği bir Kırşehir yaratacakları sözünü verdi.(HABER MERKEZİ)