“Tevazu ve samimiyetle kesintisiz hizmet için bayrağı bir beş yıl daha ileriye taşıyacağız” diyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci:

“Gelecek nesillere daha güzel bir Kırşehir bırakmanın gayretindeyiz”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Kırşehir’de yeni bir vizyon ve çehre kazandıracak olan projelerini tanıtımına devam ediyor.
10 yıllık Kırşehir belediyesindeki hizmetleri, bir beş yılda daha devam ettirmek istediklerini belirten Başkan Bahçeci “Memleket işi gönül işi diyerek kutlu yola çıktık. Allah izin verirse milletimizle beraber yürüyemeye devam edeceğiz. Şehrimizde 10 yıldır milletimize hizmet ediyoruz. Yine bu dönemde de Allah nasip ederse yola devam etmek istiyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz ise milletimizdir. Bu yolda gece gündüz çalışacağız ve durmayacağız. 3 haftamız var. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller alacağız. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı Cacabey Meydanında zaferimizi bir kez daha kutlamaya hazır olalım” dedi.
Hizmet kervanının AK Parti ile devam etmesi gerektiğine değinen Başkan Bahçeci, “2009 yılından bugüne hedeflerimizi çok büyük çizmiş, geleceğe yönelmiş, hedeflerimize kilitlendik. Türkiye seçime gidiyor. Kısa bir süre önce bir seçim yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hayata geçirmiştik. Hükümetimizin 4.5 yıl görevlerini icra edecek, bu sistemin mahalli kısmını tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımız önderliğinde, 4.5 yıl sürecek o hizmet kervanına, millete hizmetin ustası öncülüğünde devam eden bu hizmet kervanında Kırşehir’i koparmamaktır.” dedi.
Ustalık dönemimizde Kırşehir’de kesintisiz hizmete devam edeceğini belirten Başkan Bahçeci, “Güzel projeler hazırlandı. Vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya bu yola devam etmeye talip olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz. 2009 yılında belediyeyi devir aldıktan sonra kazandırdıklarımız eserlerle aziz milletimizin karşısına çıktık. 2009’dan beri Kırşehir’i çok güzel eserler ve hizmetler kazandırdık. Tevazu ve samimiyetle kesintisiz bir hizmet için bayrağını bir beş yıl daha ileriye taşıyacağız.
10 yıldır gece gündüz demeden Kırşehir için çalışıyoruz. Kırşehir’de çözülmesi gereken sorunları bir bir çözdük. 2009 yılında Belediye Başkanı olduğumda Kırşehir’imiz nüfusu 98 bindi. Şuan 148 bin oldu. Bu süre içerisinde neler olduğunu tahmin edin. Hem hükümetimiz bir tarafta güçlü, milletvekillerimiz güçlü, ekibimiz ile birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde on yılda yapmadığımız hizmetler kalmadı” diye konuştu.
Kırşehir için daha neler yapılabilir konusunda 41 vizyon proje geliştirdiklerini ve şehrin ruhunu yaşatacak projelere önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Seçim takvimimizin büyük bir zamanını geride bıraktık ve az bir süremiz kaldı. Bu süreçte esnaflarımızla, gençlerimizle, mahalle sakinlerimizle, çocuklarımızla ve herkesle görüşmenin gayreti içerisinde olduk. Kırşehir’imizin ihtiyaç duyduğu projeleri, talep ve istekleri ortak akılla belirledik. Halkımızın isteklerine ve taleplerine nasıl cevap veririz, hangi projeler halkımız için elzem bunları masaya yatırdık. Millet Bahçesinden, Doğa Parkına, Eğlence adresinden, Bilim Merkezine, Organize Sanayii’nin genişletilmesine uzanan geniş bir yelpazede 41 proje oluşturduk. Hepsi ayakları yere basan ve gerçekleştirilmesi muhtemel projelerdir. Gelecek nesillere daha güzel bir Kırşehir bırakmanın gayretindeyiz. 41 vizyon projelerimizin haricinde de Kırşehir’e kazandırmamız gereken projelerde olacak” dedi. (HABER MERKEZİ)