AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ile İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Kırşehir il genelindeki rüzgâr ve yoğun kar yağışı nedeniyle Boztepe ilçemizde hayvancılık işletmelerinde zarar gören çiftçileri ziyaret etti.

Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileterek işletme sahiplerinden bilgiler alan Başkan Ünsal ve Çelik, “İlimiz genelinde rüzgâr ve yoğun kar yağışı nedeniyle hayvancılık işletmelerinde zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun diliyoruz. Son yıllarda bu kadar yoğun bir kar yağışı görmemiştik. Kuraklık nedeniyle hepimiz büyük sıkıntı içindeydim. Göllerimiz, barajlarımız kurumuş, çiftçilerimiz alın terinin karşılığını alamıyordu. Bu kar berekettir. İnşallah bu hasat sezonunda çiftçilerimiz daha verimli bir sezon geçireceklerdir. Çiftçilerimizin ve yetiştiricilerimizin her zaman yanında olduğumuz gibi bundan sonra da yanınızda olup, destek vermeye devam edeceğiz” dediler.

Başkanı Seher Ünsal ile İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, ardından Boztepe İl Genel Meclisi Üyeleri Levent Altuntaş, Ali Aydın ve Murat Saylam’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde gören Ünsal ve Çelik,  İl Özel İdare çalışanlarına teşekkür ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)