57. Türkiye Cumhuriyet Hükûmeti’nde 28 Mayıs 1999-18 Kasım 2002 yılları arasında Devlet Bakanı olarak görev yapan, Kırşehir Şeker Fabrikası’nın tamamlanmasını ve özelleştirildiği yıllarda işlerine son verilen 500’den fazla Petlas işçisini kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştiren değerli hemşehrimiz Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Ramazan Mirzaoğlu’nu gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret etti.
İYİ Parti Kırşehir İl başkanı Müfit Göçen ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kurucusu ve başyazarı ağabeyi Şevket Güner’in yayınladığı “Demokrasi Kalesi Kırşehir“ ve “Gazeteci Şevket Güner’le Kırşehir” kitabını hediye etti.
Bakan Mirzaoğlu ziyarette Kırşehir ve ülke sorunlarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini dile getirdi ve “Bugün Kırşehir’e bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldim. Memleket ve hemşehri özlemini giderdik. İnşallah ülkemiz ve Kırşehirimiz daha güzel günleri görecek. Kırşehir Çiğdem Kırşehir’in en eski ve saygın gazetelerinden birisidir. Bizim görev yaptığımız yıllarda yaptığı yayınlarla bize yol gösterdi, hizmete yönlendirdi. Kırşehir Çiğdem’in sahipleri Şevket ve Salih Güner kardeşler çalışkanlıkları ve dürüstlükleri ile hep örnek oldular. Hala bugün Kırşehir’e hizmet için yazıp, çiziyorlar” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)