Üçüncü kez Kırşehir Belediye Başkanlığına aday olan Yaşar Bahçeci, 41 vizyon projesini açıkladı: “Kırşehir Belediyesi’ni daha da büyüteceğiz ve şehrimizi güzelleştireceğiz”

BAHÇECİ: “SÖZÜMÜZ AHİTTİR, ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR”

Bahçeci: “10 yılda 830 milyon liralık yatırım yaptık. Yeni projelerimiz Kırşehir’in geleceğidir”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Mahallî İdareler Genel Seçimleri için 41 vizyon projesini açıkladığı programda yaptığı konuşmada, “Yeni projelerimiz Kırşehir’in geleceğidir, bizim meselemiz ustalık dönemimizde tüm şehir olarak tek yumruk olup, Cumhurbaşkanımızın da desteği ile hepsini gerçekleştirmek olacaktır” dedi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti’nin 31 Mart 2019 Mahallî İdareler Genel Seçimleri için 41 Vizyon projesini açıkladı.
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde, salon önünde kendisini karşılayan vatandaşları selamlayan kısa bir konuşma da yapan Başkan Bahçeci, daha sonra toplantıya geçti.
Milletvekili Mustafa Kendirli ve Muzaffer Arslan’ın da eşlik ederken, Başkan Bahçeci, toplantıda; “Önümüzdeki dönem yeni hazırladığımız projelerle Kırşehir’imizi daha da ileri taşımak hep birlikte sizlerden güç alarak Kırşehir’imizi daha da yaşanabilir bir şehir yapmak en büyük amacımız ve derdimizdir” dedi ve41 projesini açıkladı.



“10 YILDA AZİZ ŞEHRİME ÇOK GÜZEL ESERLER BIRAKTIK”
Başkan Bahçeci, “Bu tarihi günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. On yıldır hep birlikte Kırşehir’imize çok güzel eserler hizmetler kazandırdık. 2009 yılında çıktığımız bu yolculuğun on yılını tamamladığımız bu günlerde geri dönüp baktığımızda yaşadığımız şehre, sokaklarında büyüdüğümüz bu şehre, Kırşehir’imize tarihimizde çok büyük yere sahip olan bu aziz şehre çok güzel eserler bıraktık. Yaptığımız eserlerin sahibi bir belediye başkanı olarak, huzurunuzda gururla duruyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem yeni hazırladığımız projelerle Kırşehir’imizi daha da ileri taşımak hep birlikte sizlerden güç alarak Kırşehir’imizi daha da yaşanabilir bir şehir yapmak en büyük amacımız ve derdimizdir” dedi.
“GEÇEN DÖNEM 40 PROJE İLE ÇIKTIK, 52 PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK”
“Biz siyasete şehrimize hizmet etmek için girdik. On yılda şehrimize 830.000.000 TL yatırım yaptık” diyen Başkan Bahçeci, şöyle devam etti:
“100 yakın proje gerçekleştirdik. Geçen sene 40 tane proje ile çıktık yola çıktık bunun 27 tanesini hayata geçirdik. Bir kısmının inşaatı devam ediyor. Bir kısmı bu döneme sarktı. Ondan önceki dönemde 13 tane proje ile yola çıkmıştık. Geçen dönem 40 proje ile çıktık ama 52 proje gerçekleştirdik. On yılda toplam 100’e yakın proje gerçekleştirdik. Ben hep şunu söylüyorum bu şehirde doğmuş, bu şehrin sokaklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak söylüyorum Kırşehir Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi. Rabbime ne kadar hamd etsem azdır. On yılda bu kadar eseri ürettik. Şimdi İnşallah bir beş yıl daha Kırşehir’imize bu yeni projelerimize hayata geçirmek için tek yumruk olalım. Particilik, pırtıcılık değil, siyaset değil, tek derdimiz var şehrimize hizmetler bırakmak. On yıllık tecrübemle söylüyorum. Yaşımız genç ama iyi bir birikimle on yılda iyi bir tecrübeye sahip olduk. Bu birikimimizi bu yeni vizyon projelerimize yansıtalım. Kırşehirimiz daha büyüsün, daha gelişsin.
HİZMETİN PARTİSİ OLMAZ
“On yılık tecrübende şunu gördüm. Şu dört özellik bir arada olmazsa belediye başkanının çok bir şey yapma şansının olmadığına değinen Başkan Bahçeci, Birincisi vizyonu olacak, Türkiye’yi değil dünyayı takip edecek. İki: Proje üretecek. Proje yapmayı bilecek. Üç: Ankara’da neyi nasıl takip edecek. Neyi nerede koparacağını bilecek. Dört: Arkasında iktidar olacak. Parası olacak, gücü olacak. Bu dört özellik Kırşehir’de bira arada olduğu için bu güzel eserler hayata geçti. Bu eserlerin hiçbirini sırtımıza alıp götürmeyeceğiz. Hepsi Kırşehir’e aittir. Hepsi Kırşehir’in malıdır. Bu kültür merkezi Kırşehir’indir. Her görüşten insan buraya geliyor ve buraları kullanıyor. Bütün hemşerilerime buradan bir mesaj vermek istiyorum. Hizmetin partisi olmaz. Her görüşten insan Kırşehir’in geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız. Sonuçta biz savaşa gitmiyoruz. Bir seçim yapacağız bir karar vereceğiz. Bu karar beş yıl Kırşehir’i kim yönetsin kararı. İki ay boyunca kimseye ters gözle bakmayın. Biz sevgi ve muhabbeti yayalım. Hoş görüyü yayalım. Birbirinize düşmanlık üretmeyelim. Biz sevgi ve muhabbeti yayalım. Hoş görüyü yayalım. Birbirimize sahip çıkalım diyen Başkan Bahçeci, Mevkiler için, makamlar için, dedikodu iftira yapmayalım. Proje üretelim, hep söyledim yine de söylüyorum. Küçük insanlar ve basit insanlar başka şeylerle uğraşır, dedikodu yapar. Büyük ve kaliteli insanlar. Vizyon konuşur, proje yapar. On yıldır bu projeleri sizin desteğinizle gerçekleştirdik. Biz memleketimize hem gönlümüze verdik. Hep de ömrümüze verdik. On yıldır ne gecemiz oldu, ne gündüzümüz oldu. Her şeyimizle fedakârlık ettik. Ailemizden fedakârlık yaptık. Özel hayatımızdan fedakârlık yaptık. Sağlığımızdan fedakârlık yaptık. Kırşehir’in geleceğinden asla fedakârlık yapmadık. Tek bir kavgamız oldu o da Kırşehir ‘i büyütmek ve yüceltmek kavgası oldu. On yıldır başarıya hep birlikte imza attık. Şimdi inşallah ustalık dönemimizde bu güzel eserleri hayata geçirelim. Hamdık piştik elhamdülillah. Yeni dönem ve yeni projeler için haydi bismillah diyoruz. Size söz veriyorum milletvekilimizle birlikte, İl başkanımızla birlikte seçilmiş, atanmış sivil toplum örgütlerimizle birlikte beş yıl boyunca Kırşehir’imize bu güzel projeleri hayat geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bunun sözünü veriyoruz. Bırakın kişileri, bırakın dedikoduları onları başkaları onlarla uğraşsın. Bizim derdimiz eğer memleketimizse Kırşehir’e seven herkese sesleniyorum gelin bu hizmetlerde sizin de katkınız olsun. İki ay boyunca şehrimin bütün sokaklarında, bütün işyerlerinde bu projeler konuşulsun. Kırşehir’in gelecek vizyonu konuşulsun.”
“10 YILDA 830. 000.000 TL YATIRIM YAPTIK.
31 Mart’ta belediye başkanının seçileceğini, hükümet seçilmeyeceğine değinen Başkan Bahçeci, “Hükümeti seçtik 2023 yılına kadar Allah ömür versin Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti iktidardır. Seçilen belediye başkanı bu hükümetle uyumlu olsun. Yaşar Bahçeci kendisini ispat etmedi mi? On yıldır yaptığımız işlerle kendimizi ispat etmedik mi? Çarşıya çıktığım da, sokaklara indiğimde, mahallelere gittiğimde hiç kimse bize ne yüzle geldin, ne hizmet etin de geldin diyor mu çok şükür diyemiyor. Halkın arasında olmadın, seçim geldi, geldin diyebiliyor mu, diyemiyor. Hep halkın içinde olduk. Düğünlerde olduk, cenazelerde olduk, esnafımızın yanında olduk. Kapımız her zaman açık oldu. Türkiye’nin en kolay ulaşılan belediye başkanı olarak övünüyorum. On yıl boyunca 100’e yakın eser hayata geçirdik 830 milyon liralık yatırım yaptık. On yılda bir tane yolsuzluk dosyamız yok. Biz Kırşehir’in her kuruşunu kullanırken heba etmeden, yolsuza, hırsıza fırsat vermeden, rüşvete asla geçit vermeden bu işleri yaptık” dedi.
“GENÇLİĞİMİ KIRŞEHİR’E VERDİM HELALİ HOŞ OLSUN”
Başkan Bahçeci, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir olalım, beraber olalım, birlikte güç dağıtıyoruz. Altmış boyunca hep birlikte hep beraber koşturalım. Bu mesele Yaşar Bahçeci’nin şahsi meselesi değil ben 26 yaşından beri koşturuyorum. 17 yılımı Kırşehir’e verdim. Gençliğimi Kırşehir’e verdim helali hoş olsun. Eserler bıraktık şehrime. Allah’ın izni ile yine seçileceğiz. Bir sıkıntı görmüyoruz. Ben diyorum ki yüzde 60 ile bizi seçin Ankara’dan alamayacağımız hiçbir yatırım yok. Göğsümü gere gere her yatırımı takip edeyim. Cumhurbaşkanıma gidip 10 yıldır bu emanete sahip çıktık. Kırşehir emanete sahip çıktı şimdi rekor bir oyla bizi tekrar seçti. Biz de istiyoruz ki Kırşehir’e sahip çıkalım, siz de bizim arkamızda olun. Derdimiz yatırım yapmak ve hizmet etmek değil mi? Derdimiz hizmet etmekse particilik nedir. Kişiler nedir, ne kıymeti var. Falanca başkan yardımcısı olacakmış, filanca müdür olacakmış veya meclis üyesi olacakmış pazarlıkların bini bin para. Biz on yıldır hiç kimse ile pazarlık yapmadık. Hiçbir koltuğu birilerine sırf seçim kazanmak için vaat etmedik. Bizim tek pazarlığımız var o da Kırşehir’e hizmet pazarlığıdır. Bu azimle çalışmaya devam edeceğiz. Şu an ki aday arkadaşlarımızın hepsi kıymetli arkadaşlar. Bizim Kırşehir’imiz daha kıymetli. Bizim Kırşehir’imizi daha önemli, yavrularımızın geleceği daha önemli. Bu projelerimiz hayata geçirilmesi herkesin menfaatinden daha önemli. Görüşü ne olursa olsun her görüşten arkadaşlarımıza diyorum ki gelin bir olalım, beraber olalım. Kırşehir için bu projeleri hayata geçirelim. 60 gün boyunca bütün kapıları çalalım. Lafla konuşmuyoruz. Sözümüz ahittir, eserlerimiz şahittir.
“KIRŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ VE ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”
“İki ay boyunca koşturacak 31 Martta yeni bir başlangıç yapacağız. On yıl önce 650 kişi ile aldığımız belediye bugün 1300 kişi. Projeleri yaptığımızda 2000 çıkacak. Petlas tan sonra ikinci fabrika Kırşehir Belediyesi. On yıldır bu kardeşiniz çalışanının maaşını bir ay bile geciktirmedi. Ailemizi daha da büyüteceğiz ve şehrimizi güzelleştireceğiz. İki ay boyunca laf değil , kişiler değil şehrimizin vizyonunu her köşeye taşıyalım ve anlatalım. Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Beş yıl boyunca hangi partiden olursa olsun CHP’den MHP’den Ak Parti’den hep tek yumruk olduk çok güzel işler başardık. On yıl boyunca Türkiye’de en güzel şekilde temsil etti bu kardeşiniz. Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığını yaptım. TBB Encümenliğini yaptım.”
Salondaki vatandaşlara konuşmasının son bölümünde Başkan Bahçeci, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bize inancı ve güvenci var. İnşallah bu inanç ve güvençle onun gücünü arkamıza alıp koşturacağız. Yeni bir başlangıç için haydi bismillah diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. (HABER MERKEZİ)