Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi…

 “Benim bu şehre, bu şehirde yaşayan insanlara karşı bir sorumluluğum var”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaz mevsimi nedeniyle yoğun verdikleri belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Bahçeci “Şehrimize sorumluluğumuz var. Tüm gün sahadayız. Mahalle mahalle hatta dükkân dükkân geziyoruz. Fakat bir fark var hiç yorulmuyoruz” dedi.

Kırşehir’e 8 yıldır önemli hizmetler verdiklerini ifade eden Başkan Bahçeci, açıktlamasında şunları söyledi:

“Kırşehir’e hizmet etmek bizi ve ekibimizi diri tutuyor. Şehrimize hizmetse, projeyse, belediyecilikse bu zaten bizim işimiz. Hizmet ya da proje konusunda bizimle kimse boy ölçüşemez. Şunun net bir şekilde altını çizmem gerekiyor; 8 yıldır şehrimize hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bu bizim önceliğiniz olmak zorundadır. Çünkü biz bu memlekette yaşıyoruz. Kırşehir’e karşı sorumluluğumuz var. Kırşehir Belediyesi artık sıradan bir belediye değildir.8 yıldır şehrimize yaptığımız projelerle kentin vizyonunu değiştirdik. Kırşehir kültürü ve tarihini iyi analiz edip, nasıl bir gelenekten geldiğini anladığımız zaman bizim bugün verdiğimiz hizmet mücadelesini yaptığımız yenilikleri o zamana daha iyi anlaşılacaktır. Bugün Kırşehir’de 8 yıldır Belediyecilikte adeta yaptığımız ve yapacağımız projelerle çok başarılı önemli işlere imza atıyoruz.

“Kırşehir’deki yolları, kavşakları, parkları, meydanları, yeni yaşam alanlarını, toplu konutları, spor sahaları, kültür ve sanat merkezlerini, içme suyu yatırımlarını daha bir çok yatırımları ve projeleri şehrimize kazandırdık. Bunları en iyi gören ve değerlendiren halkımızdır. Bugün bizim ulaşımla ilgili aldığımız kararların ne kadar doğru olduğunu herkes görecektir. Acele etmeden doğru kararlar alarak sağlıklı bir çalışma yaptık. Kırşehir’in trafik sorununu proje bittiğinde önemli ölçüde çözmüş olacağız. Yaptığımız düzenlemeler neticesinde trafik akışı daha sağlıklı bir hal alacaktır.”

“Yapacağımız çalışmalarıyla trafik akışı daha da rahatlayacak diyen Başkan Bahçeci yollarımızla, yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımızla, yeni yapacağımız kaldırımlarla, Kırşehir’de ulaşımın kalitesini yükselteceğiz. Vatandaşlarımızın her sorununa yetişmeye çalışıyoruz. Öncelikli çözülmesi gereken, aciliyet durumuna göre, belli bir plan çerçevesinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Şehir merkezinde de asfalt çalışması yaparak mahalle ve caddelerde bozuklukları gidermeyi hedefliyoruz.

“Benim bu şehre, bu şehirde yaşayan insanlara karşı bir sorumluluğum var. Ve bu sorumluluğumu yerine getirmekle mükellefim. Ben insanların yaşamlarını tehlikeye atacak bir çalışmaya izin vermem. Türkiye'ye örnek bir belediyeyiz, hatta şehiriz. Şükürler olsun ki bugün Kırşehir’de güzel bir ahenk tesis etmiş durumdayız.

“Sayın Valimizle, milletvekillerimizle, Üniversitemizle, Baroyla, Sanayi ve Ticaret Odamızla, Esnaf Birliği ve odalarımızla, STK temsilcilerimizle, muhtarlarımızla sürekli görüşüyoruz, ortak projelere imza atıyoruz. Yeni dönem projelerini belirlerken birçok farklı kesimden kurum ve kuruluşlarla da görüştük. Üniversitemizin bilgi birikiminden istifade ettik.

“Biz tarz olarak belediyenin etrafına duvar örmüyoruz. Dört duvar arasına sıkışıp, kendi kendimize aldığımız kararları uygulama merakımız hiç olmadı. Biz çok şeffaf bir yönetimiz. Birçok hizmetle ilgili anketler yaparak halkımızın görüşlerini alıyoruz.

“Bizim Kırşehirlilerle aramızda güçlü bir bağ oluştu. Bu bağın oluşmasında bizim her zaman açık siyasetten yana olmamızın etkisi olduğu kanaatindeyim. Asla yerine getirmeyeceğimiz şeylerin sözünü vermedik. Bir şeyinde sözünü verdiysek muhakkak yerine getirdik. Büyük sözler sarf edip, ayaklarımızı yerden kesmedik. Uçuk kaçık anlayışlarla aramıza mesafe koyduk. Hep samimi olduk. Ve en önemlisi şeffaflıktan hiç taviz vermedik.”

Başkan Bahçeci konuşmasının son bölümünde Şehir kurmak erdemdir felsefesi ile hareket edip, nitelikli ve doğru hizmetleri hayata geçirdik. Bunlar bizim temel referans noktalarımız. İnşallah gelecek dönemde bu anlayışımızdan uzaklaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Burada kurumsal anlamda bir gelenek oluşturduk. Genç ve samimi bir ekiple çalışıyoruz. Çok şükür arkadaşlarımız kendi alanlarında çok başarılı insanlar. Yenilikleri takip eden, genç bir ekip. Eğer bir farktan söz edeceksek bu fark hiç şüphesiz daha fazla çalışmak olacaktır. Daha fazla çalışıp, şehrimizin gelişme trendine uygun daha kalıcı işler yapmak, hizmet çıtasını yükseltmek olacaktır” dedi. (HABER MERKEZİ)