İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik’ten teşekkür mesajı:

“AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanlarından ve son seçimlerde partisinden İl Genel Meclis Üyesi seçilen, çalışkanlığı ile Kırşehir'in sevilen ve sayılan isimlerinden olan Şaban Çelik, Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı seçilmesinin ardından yoğun bir ziyaretçi akınına maruz kaldı.
Kendisine gösterilen teveccüh ve ilgiye teşekkür eden Şaban Çelik, görev süresi içinde Kırşehir’in tüm köylerine ve hemşehrilerine en iyi hizmeti yapmak için çaba harcayacağını vurguladı. 
İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik yayınladığı teşekkür mesajında şunları ifade etti:
“Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Partim, tüm teşkilat ve yönetimlerimize şükranlarımı sunuyorum. Gruplarımızın tamamının oyları ile seçilmemden dolayı her bir İl Genel Meclis Üyesi arkadaşıma da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca; önceki dönem il Genel Meclisi Başkanlarımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum.
“Hedefimiz her şeyden önce sürdürülebilir, standardı yüksek işleri Kırşehir ve Köylerimizin hizmetine sunmaktır. Çalışmalarımızda Uzlaşı ve istişare kültürünü ön planda tutarak, sevgi ve saygımızı her zaman muhafaza edecek, en önemlisi birlik ve bütünlük içerisinde kanunun bize yüklediği sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
“Ahilik; İmanın ilimle beslenmesi, çalışma ile şekillenmesidir.
“Her şeyiyle bizlere ışık tutan, yüzlerce yıllık kültürün adı olan Ahiliğin bir temsilcisi olarak, birliği, beraberliği ve dayanışma kültürünü benimseyerek, bu zorlu ve onurlu görevin sorumluluğunun bilincindeyiz. Ve bu düsturla hareket edeceğiz.
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği, büyük ozanımız Neşet Ertaş’ın da dizelerinde dile getirdiği gibi “Aşkınan çalışan yorulmaz” 
“AK Parti Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı seçilmem münasebeti ile; 
“Ziyaret eden, ya da telefon ile arayıp, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli İl Başkanım Sayın Seher Ünsal hanımefendiye ve teşkilatımıza, değerli Milletvekilim Mustafa Kendirli’ye, önceki dönem AK Parti Belediye Başkanı Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi  Yaşar Bahçeci’ye, önceki dönem Milletvekilimiz Mikail Arslan’a, telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunan önceki dönem AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Hacı Turan’a, Sayın Muzaffer Aslan’a, Sayın Abdullah Çalışkan’a ve Sayın Salih Çetinkaya’ya, Milletvekili adayımız Ticaret Genel Müdürü Sayın Necmettin Erkan’a, önceki dönem AK Parti Belediye Başkanı Sayın Halim Çakır’a, Parti Kurucularımıza, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Yardımcılarına, Akpınar ilçe Kaymakamı Fatih Özcan’a, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve yardımcılarına, Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kıymetli İl Başkanı Arif Kılıç’a ve teşkilatına, Kırşehir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Baran Genç’e, Kırşehir İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen’e, Belediye Meclisi üyelerimize, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanlarımıza, Ticaret Borsası Başkanım çok kıymetli Neşet Yavuz ve yönetimine, TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetimine, Organize Sanayi Başkanı Süleyman Eraslan ve yönetimine, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu ve yönetimine, Şehit Aileleri Başkanı ve yönetimine, Muharip Gaziler Dernek Başkanı ve yönetimine, ilimizde faaliyet gösteren Dernek Başkanlarımıza ve yönetimlerine, STK Başkanlarımız ve yönetimlerine, Oda ve Vakıf Başkanlarımız ve yönetimlerine, Birlik Başkanlarımız ve yönetimlerine, Kamu Kurum ve kuruluşumuzun değerli müdür ve çalışanlarına, mahalle ve köylerimizin kıymetli muhtarlarına, İlimizin değerli esnaf ve iş adamlarına, spor camiamızın değerli temsilcilerine, bizleri en güncel haberleri ile bilgilendiren emekçi basın mensubu arkadaşlarıma ve çalışanlarına, ziyaretleri ile şahsımı onurlandıran tüm ziyaretçilerimize, çiçek gönderip bizleri düşünen, telefon ve sosyal medya üzerinden hayırlı olsun nezaketinde bulunan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
“Biz, hayallerimizi de hedeflerimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah’ın rızasına ve millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz. Elde ettiğimiz tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet alanımızda birlik ve beraberlik içerisinde ayrım gözetmeksizin aynı titizlik ve özenle hizmet etmeye söz veriyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)