Ak Parti İl İlçe Yönetimi, Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayları MHP Seçim İletişim Merkezine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ak Parti Heyetini; MHP İl ve İlçe Yönetimi, Kırşehir Ülkü Ocakları Yönetimi, MHP Kırşehir Milletvekili Adayları ve yoğun bir kalabalık karşıladı. Ziyaret esnasında MHP İl Başkanı Arif Kılıç Cumhur İttifakının gerekçeleri ve amaçları hakkında bilgi verdi.
Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek, 15 Temmuz ve sonrasında yaşananların ülkenin birliğine, beraberliğine ve bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edilmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikteliğinin önemini vurguladı.
Sonrasında Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci oluşan ittifaktan memnuniyetini bildirerek tabanları yakın olan iki parti arasında iletişimin devam edeceğini ve Belediye olarak her türlü desteğin verileceğini belirtti.
Konuşmalardan sonra gerçekleşen sıcak sohbet sonrasında Ak Parti heyeti, teşekkür ederek başarılar diledi. (HABER MKERKEZİ)